Genealogie van Gerardus Cornelis van Arnhem

I Gerardus Cornelis van Arnhem is geboren omstreeks 1600 in ´s Hertogenbosch?. Gerardus Cornelis trouwde, ongeveer 23 jaar oud, op dinsdag 20 juni 1623 in ´s Hertogenbosch met Elizabeth Thomas, nadat zij op dinsdag 6 juni 1623 in ´s Hertogenbosch in ondertrouw zijn gegaan. Zij is een dochter van Guilielmus Thomas en Catharina Walter Denis.

Kinderen van Gerardus Cornelis en Elizabeth:

1 Gerarda van Arnhem, geboren in 1623 in ´s Hertogenbosch.
2 Guilielmus Gerardus (Willem) van Arnhem (Ar(n)em) Volgt II.
3 Catharina van Arnhem. Zij is gedoopt op donderdag 2 november 1628 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Catharina was de volgende getuige aanwezig: Godefridus Aen.


II Guilielmus Gerardus (Willem) van Arnhem (Ar(n)em), zoon van Gerardus Cornelis van Arnhem en Elizabeth Thomas. Hij is gedoopt op zondag 2 juni 1624 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Guilielmus Gerardus waren de volgende getuigen aanwezig: Catharina Walter Denis, Sara van Erne en Thomius Wilhelmus. Guilielmus Gerardus trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 31 januari 1652 in ´s Hertogenbosch met Petronella (Gerijntje) van Blaijel (Blael), ongeveer 22 jaar oud. Petronella is geboren omstreeks 1630 in ´s Hertogenbosch, dochter van Godefridus (Goijart) van Blaijel en Catharina.

Kinderen van Guilielmus Gerardus en Petronella:

1 Catharina Wilhelma van Arnhem. Zij is gedoopt op maandag 17 maart 1653 in ´s Hertogenbosch in de St. Pieter. Bij de doop van Catharina Wilhelma waren de volgende getuigen aanwezig: Metje van Blaijel en Derk van Wel. Catharina Wilhelma is overleden omstreeks 1730 in ´s Hertogenbosch, ongeveer 77 jaar oud. Catharina Wilhelma trouwde met Goswindus Goumans.
2 Gerardus van Arnhem. Hij is gedoopt op donderdag 27 mei 1655 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Gerardus waren de volgende getuigen aanwezig: Nicolaas Heenen en IJke Cornelisse van Wel. Gerardus is overleden vóór 1681 in ´s Hertogenbosch, ten hoogste 26 jaar oud.
3 Godefridus van Arnhem. Hij is gedoopt op dinsdag 6 november 1657 in ´s Hertogenbosch in de St. Pieter. Bij de doop van Godefridus waren de volgende getuigen aanwezig: Gerrit van Wel en Metje Gelinse van Wiel. Godefridus is overleden omstreeks 1663 in ´s Hertogenbosch, ongeveer 6 jaar oud.
4 Gerarda (Catharina) van Arnhem. Zij is gedoopt omstreeks 1658 in ´s Hertogenbosch. Gerarda trouwde met Joannes Pijnappel.
5 Johanna Maria van Arnhem (Arem). Zij is gedoopt op woensdag 17 november 1660 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Johanna Maria waren de volgende getuigen aanwezig: Gerritje van Arnhem en Wouter Jansen. Johanna Maria is overleden op donderdag 27 februari 1738 in ´s Hertogenbosch, 77 jaar oud. Johanna Maria trouwde met Henricus Pelt.
6 Mechtildis (Megteld) van Arnhem. Zij is gedoopt op zondag 20 mei 1663 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Mechtildis (Megteld) waren de volgende getuigen aanwezig: Henrie Barwijk en Maria van Wel. Mechtildis (Megteld) is overleden omstreeks 1740, ongeveer 77 jaar oud. Mechtildis (Megteld) trouwde met Nicolaus van der Heijden.
7 Godefridus (Goijart) van Arnhem (Ar(n)em) Volgt III.


III Godefridus (Goijart) van Arnhem (Ar(n)em), zoon van Guilielmus Gerardus van Arnhem (Arem) en Petronella van Blaijel. Hij is gedoopt op zondag 31 augustus 1664 in ´s Hertogenbosch in de St. Pieter. Bij de doop van Godefridus (Goijart) waren de volgende getuigen aanwezig: Hendrik van Blaijel en Hendrikske van Ketelaar. Godefridus (Goijart) is overleden op woensdag 5 februari 1744 in ´s Hertogenbosch, 76 jaar oud. Godefridus (Goijart), meester en Deeken vleeshouwer, trouwde, 21 jaar oud, op zondag 25 augustus 1686 in ´s Hertogenbosch met Aldegundis de Haese (Haze, Hase), nadat zij op zaterdag 10 augustus 1686 in 's Hertogenbosch in ondertrouw zijn gegaan. Aldegundis is overleden vóór 1726.

Kinderen van Godefridus (Goijart) en Aldegundis:

1 Guilielmus Ignatius Godefridusz van Arnhem (Aarnhem, Arem), geboren in 1688 in ´s Hertogenbosch Volgt IV.
2 Johanna Catharina van Arnhem, geboren omstreeks 1692 in ´s Hertogenbosch. Zij is gedoopt op zondag 24 februari 1692 in 's Hertogenbosch in de St. Jan.
3 Godefrida van Arnhem, geboren omstreeks 1692 in ´s Hertogenbosch.
4 Maria Cornelia van A(a)rnhem. Zij is gedoopt op maandag 2 mei 1695 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Maria Cornelia waren de volgende getuigen aanwezig: Johannes van Antwerpen en Antonia van Gemert. Maria Cornelia trouwde voor 1722 met Jacobus Ha(e)ck.
5 Helena Joanna van Arnhem. Zij is gedoopt op zaterdag 15 juni 1697 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Helena Joanna waren de volgende getuigen aanwezig: Margaritha van Groenendall en Roulandus van Hael.
6 Gerardus van Arnhem. Hij is gedoopt op woensdag 28 oktober 1699 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Gerardus waren de volgende getuigen aanwezig: Guilielmus van Gemert en Emmerentia van Pijnappel. Gerardus is overleden vóór 1726, ten hoogste 27 jaar oud.
7 Sibilla Theresia van Arnhem (Aarnhem, Arem). Zij is gedoopt op zaterdag 4 februari 1702 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Sibilla Theresia waren de volgende getuigen aanwezig: Henricus Deckers en Mechtildis (Megteld) van Arnhem (1663-±1740). Sibilla Theresia trouwde met Adrianus Hoos.
8 Peronella Joanna van Arnhem. Zij is gedoopt op woensdag 2 juli 1704 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Peronella Joanna waren de volgende getuigen aanwezig: Nicolaus van der Heijden en Aldegundis de Leeuw.
9 Petronella Anna van Arnhem. Zij is gedoopt op woensdag 3 november 1706 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Petronella Anna waren de volgende getuigen aanwezig: Joanna Catharina van Arnhem en Nicolaus van der Heijden.


IV Guilielmus Ignatius Godefridusz van Arnhem (Aarnhem, Arem) is geboren in 1688 in ´s Hertogenbosch, zoon van Godefridus (Goijart) van Arnhem (Arem) en Cornelia Haese (Haze, Hase). Hij is gedoopt op zaterdag 31 juli 1688 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Guilielmus Ignatius Godefridusz waren de volgende getuigen aanwezig: Goswindus Goumans, Cornelia Haese (Haze, Hase) en Catharina Staijbos. Guilielmus Ignatius Godefridusz is overleden op vrijdag 21 juni 1754 in 's Hertogenbosch, 66 jaar oud. Guilielmus Ignatius Gedefridusz trouwde, 26 jaar oud, op zaterdag 14 april 1714 in 's Hertogenbosch met Johanna Elisabeth van Huijgermans. Johanna Elisabeth is geboren in ´s Hertogenbosch, dochter van Gerardus van Huijgermans en Maria van der Venne.

Kinderen van Guilielmus Ignatius Godefridusz en Johanna Elisabeth:

1 Maria Helena van Arnhem (Arem), geboren in 's Hertogenbosch aan de Hintemerstraat. Zij is gedoopt op zaterdag 22 juni 1715 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Maria Helena waren de volgende getuigen aanwezig: Godefridus van Arnhem en Maria van der Venne. Maria Helena trouwde, 25 jaar oud, op zondag 8 januari 1741 in 's Hertogenbosch met Nicolaes van Santen, nadat zij op donderdag 29 december 1740 in 's Hertogenbosch in ondertrouw zijn gegaan. Nicolaes is geboren in 's Hertogenbosch aan de Pensmarkt.
2 Helena Gerarda van Arnhem. Zij is gedoopt op donderdag 22 oktober 1716 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Helena Gerarda waren de volgende getuigen aanwezig: Aldegunda de Hase, Godefrida van Arnhem en Josephus Dominicus Huijgermans.
3 Godefridus Gosuinius van Arnhem. Hij is gedoopt op zondag 26 september 1717 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Godefridus Gosuinius waren de volgende getuigen aanwezig: Catharina van Arnhem en Gerardus Franciscus Huijgermans.
4 Gerarda Antonia van Arnhem. Zij is gedoopt op dinsdag 20 juni 1719 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Gerarda Antonia waren de volgende getuigen aanwezig: Maria Catharina van Goor en Josephus Huijgermans.
5 Johanna Catharina van Arnhem. Zij is gedoopt op woensdag 29 mei 1720 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Johanna Catharina waren de volgende getuigen aanwezig: Gerardus Huijgermans en Maria Cornelia van Arnhem (geb. 1695).
6 Gerarda van Arnhem. Zij is gedoopt op woensdag 20 augustus 1721 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Gerarda waren de volgende getuigen aanwezig: Josephus Huijgermans en Helena Joanna van Arnhem (geb. 1697).
7 Aldegundis Margarita van Arnhem. Zij is gedoopt op vrijdag 14 mei 1723 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Aldegundis Margarita waren de volgende getuigen aanwezig: Sijbilla van Arnhem en Nicolaus van der Heijden.
8 Wilhelmus Dominicus van Arnhem (Arem), geboren in 1725 in ´s Hertogenbosch Volgt V.
9 Guilielmus van Arnhem. Hij is gedoopt op vrijdag 31 januari 1727 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Guilielmus waren de volgende getuigen aanwezig: Catharina van Arnhem en Jacobus Hack.
10 Angela Josepha van Arnhem. Zij is gedoopt op vrijdag 3 december 1728 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Angela Josepha waren de volgende getuigen aanwezig: Anna van Arnhem, Anna van Doorn en Gerardus Huijgermans.
11 Johan Baptista van Arnhem. Hij is gedoopt op donderdag 11 januari 1731 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Johan Baptista waren de volgende getuigen aanwezig: Catharina van Arnhem, Gertrudis Gast (weduwe van Heribertus Huijgermans) en Adrianus Hoos.
12 Catharina Petronella van Arnhem. Zij is gedoopt op maandag 28 april 1732 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Catharina Petronella waren de volgende getuigen aanwezig: Catharina Huijgermans en Lambertus van Rosmalen.


V Wilhelmus Dominicus van Arnhem (Arem) is geboren in 1725 in ´s Hertogenbosch, zoon van Guilielmus Ignatius Godefridusz van Arnhem (Arem) en Johanna Elisabeth van Huijgermans. Hij is gedoopt op maandag 5 november 1725 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Wilhelmus Dominicus waren de volgende getuigen aanwezig: Godefridus van Arnhem en Anna Maria van Doorn. Wilhelmus Dominicus trouwde, 23 jaar oud, op zondag 14 september 1749 in ´s Hertogenbosch met Dingena (Digna) Smits, 22 jaar oud, nadat zij op zondag 31 augustus 1749 in ´s Hertogenbosch in ondertrouw zijn gegaan. Dingena (Digna) is geboren in 1727 in ´s Hertogenbosch, dochter van Otthonus (Otto) Smits en Mechtildis van Rosmalen. Zij is gedoopt op zondag 13 juli 1727 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Dingena (Digna) waren de volgende getuigen aanwezig: Josepha Molen, Martina Vereijt en Joannes Vereijt.

Kinderen van Wilhelmus Dominicus en Dingena (Digna):

1 Johannes (Jan, Joannes) Godefridus van Arnhem, geboren op woensdag 16 september 1750 in ´s Hertogenbosch Volgt VI-a.
2 Petrus Joannes van Arnhem, geboren in 1752. Hij is gedoopt op vrijdag 2 juni 1752 in ´s Hertogenbosch in de St. Jan. Bij de doop van Petrus Joannes waren de volgende getuigen aanwezig: Maria Helena van Arnhem en Otto Smits.
3 Wilhelmus Ignatius (Willem) van Arnhem (Aernhem), geboren op vrijdag 7 maart 1755 in ´s Hertogenbosch Volgt VI-b.
4 Wilhelmina van Arnhem, geboren op woensdag 2 januari 1760 in ´s Hertogenbosch. Bij de doop van Wilhelmina waren de volgende getuigen aanwezig: Otto Smits en Anna Maria Treesbagh.
5 Johanna van Arnhem. Zij is gedoopt na 1761 in ´s Hertogenbosch.


VI-a Johannes (Jan, Joannes) Godefridus van Arnhem is geboren op woensdag 16 september 1750 in ´s Hertogenbosch, zoon van Wilhelmus Dominicus van Arnhem (Arem) en Dingena (Digna) Smits. Bij de doop van Johannes (Jan, Joannes) Godefridus waren de volgende getuigen aanwezig: Wilhelmus Ignatius van Arnhem en Mechtildis van Rosmalen. Johannes (Jan, Joannes) Godefridus is overleden op zaterdag 27 november 1824 in Goilberdingen, 74 jaar oud. Johannes (Jan, Joannes) Godefridus, schoenmaker:
(1) trouwde met Helena van Grinsven (Greffen).
(2) trouwde met Lena van der Ven.

Kinderen van Johannes (Jan, Joannes) Godefridus en Helena:

1 Otto van Arnhem, geboren in 1779 in Maaren Volgt VII-b.
2 Wilhelmina (Mijntje) van Arnhem (Aarnem, Arem), geboren in 1781 in Lithoijen. Wilhelmina (Mijntje) is overleden op vrijdag 5 juli 1844 in Everdingen, 63 jaar oud. Wilhelmina (Mijntje) trouwde, 22 of 23 jaar oud, op woensdag 25 juli 1804 in Everdingen met Gerrit (Gerardus) van de Heuvel. Gerrit (Gerardus) is geboren in 1771. Gerrit (Gerardus) is overleden op woensdag 6 oktober 1852 in Everdingen, 81 jaar oud.
3 Peter (Pieter) van Arnhem, geboren in 1784 in Maaren Volgt VII-c.

Kinderen van Johannes (Jan, Joannes) Godefridus en Lena:

1 Gerrit van Arnhem (Arem) Volgt VII-a.
2 Cornelia van Arnhem. Cornelia is overleden op dinsdag 8 december 1835.


VII-a Gerrit van Arnhem (Arem), zoon van Johannes (Jan, Joannes) Godefridus van Arnhem en Lena van der Ven. Gerrit:
(1) trouwde op vrijdag 1 juni 1827 met Elisabeth van Sterkenburg, 24 jaar oud. Elisabeth is geboren in 1803. Elisabeth is overleden op vrijdag 9 januari 1835 in Everdingen, 32 jaar oud.
(2) trouwde op dinsdag 21 augustus 1838 met Gesina (Francina) Wammes. Zij is een dochter van Jacobus Wammes en Christina van Haarlem.

Kinderen van Gerrit en Elisabeth:

1 Helena van Arnhem, geboren op maandag 1 oktober 1827 in Everdingen. Helena trouwde, 32 jaar oud, op woensdag 16 november 1859 in Utrecht met Jacobus van der Tol, 34 jaar oud. Jacobus is geboren in 1825 in Odijk, zoon van Hendrik van der Tol en Maria van den Berg.
2 Jan van Arnhem, geboren op zondag 4 april 1830 in Everdingen. Jan is overleden op dinsdag 22 december 1835 in Everdingen, 5 jaar oud.
3 Gijsbert van Arnhem (Arem), geboren op woensdag 19 december 1832 Volgt VIII-a.
4 Jan (Johannes) van Arnhem (Arem), geboren op zaterdag 13 december 1834. Jan (Johannes) is overleden op woensdag 22 juli 1835 in Everdingen, 7 maanden oud.

Kinderen van Gerrit en Gesina (Francina):

1 Hendricus van Arnhem, geboren op zaterdag 22 december 1838 in Everdingen. Hendricus is overleden op zaterdag 19 september 1840 in Everdingen, 1 jaar oud.
2 Jaantje van Arnhem, geboren omstreeks 1840.
3 Hendrika van Arnhem, geboren op dinsdag 8 februari 1842 in Everdingen. Hendrika is overleden op woensdag 10 juli 1912 in Vianen, 70 jaar oud. Hendrika:
(1) trouwde, 22 jaar oud, op vrijdag 22 juli 1864 in Vianen met Johannes de Kruif, 34 jaar oud. Johannes is geboren in 1830 in Hagestein, zoon van Hermanus de Kruif en Antonia van den Akker. Hij is weduwnaar van Johanna Maria Engelhart (ovl. <1864). Johannes is overleden op vrijdag 4 november 1870 in Vianen, 41 jaar oud.
(2) trouwde, 29 jaar oud, op vrijdag 13 oktober 1871 in Vianen met Dirk Peek, 30 jaar oud. Dirk is geborenin 1841 in Everdingen, zoon van Johannes (Hannes) Peek en Aaltje Maton (Meton). Dirk is overleden op woensdag 4 september 1918 in Rotterdam, 77 jaar oud.
4 Adriana van Arnhem, geboren op dinsdag 8 februari 1842 in Everdingen. Adriana is overleden op dinsdag 22 februari 1842 in Everdingen, 14 dagen oud.
5 Elisabeth van Arnhem (Arem), geboren op zondag 21 december 1845. Elisabeth is overleden op maandag 25 oktober 1847 in Everdingen, 1 jaar oud.


VIII-a Gijsbert van Arnhem (Arem) is geboren op woensdag 19 december 1832, zoon van Gerrit van Arnhem (Arem) en Elisabeth van Sterkenburg. Gijsbert is overleden op dinsdag 19 september 1905 in Everdingen, 72 jaar oud. Gijsbert trouwde, 35 jaar oud, op zaterdag 9 mei 1868 in Everdingen met Johanna van Sterkenburg, 23 jaar oud. Johanna is geboren in 1845, dochter van Gijsbert van Sterkenburg en Johanna Rogge. Johanna is overleden op vrijdag 23 mei 1924 in Houten, 79 jaar oud.

Kinderen van Gijsbert en Johanna:

1 Johanna van Arem, geboren in 1867 in Everdingen. Johanna is overleden op woensdag 24 juli 1946 in Utrecht, 79 jaar oud. Johanna trouwde, 24 jaar oud, op donderdag 21 mei 1891 in Everdingen met Hendrikus van Hees, 30 jaar oud. Hendrikus is geboren in 1861 in Everdingen, zoon van Johannes van Hees en Geertuij Driessen. Hij is weduwnaar van Alida de Wildt (ovl. <1891). Hendrikus is overleden op zondag 29 mei 1932 in Everdingen, 71 jaar oud.
2 Elizabeth van Arem, geboren op zondag 11 juli 1869 in Everdingen. Elizabeth is overleden op maandag 20 januari 1913 in Vianen, 43 jaar oud. Elizabeth trouwde, 24 jaar oud, op donderdag 11 januari 1894 in Everdingen met Cornelis Goes, 39 jaar oud. Cornelis is geboren in 1854 in Vianen, zoon van Cornelis Goes en Cunera Kraaikamp. Cornelis is overleden op donderdag 30 maart 1911 in Vianen, 57 jaar oud.
3 Gijsje van Arem, geboren op woensdag 22 februari 1871 in Everdingen. Gijsje is overleden op woensdag 10 februari 1943 in Houten, 71 jaar oud. Gijsje trouwde, 34 jaar oud, op donderdag 4 januari 1906 in Everdingen met Hendrik Hermsen, 38 jaar oud. Hendrik is geboren in 1868 in Houten, zoon van Martinus Hermsen en Helena de Reuver. Hij is weduwnaar van Willemina van Oije (ovl. <1906). Hendrik is overleden op vrijdag 7 februari 1936 in Houten, 68 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk: Gijsje heeft bij acte dd 21-12-1905 te Everdingen Johanna als dochter erkend. Johanna is geboren op donderdag 16 maart 1899 in Everdingen en overleden op vrijdag 15 juli 1960 in Culemborg, 61 jaar oud. Johanna trouwde met Gerrit G. Koolen. Gerrit is geboren op zaterdag 1 april 1893. Gerrit is overleden op vrijdag 19 augustus 1960 in Culemborg, 67 jaar oud.
Bron: Online Begraafplaatsen

4 Gerrigje van Arem, geboren op vrijdag 11 juli 1873 in Everdingen. Gerrigje is overleden op zaterdag 13 februari 1943 in Utrecht, 69 jaar oud. Gerrigje trouwde, 23 jaar oud, op donderdag 15 oktober 1896 in Everdingen met Antonie van Kessel, 27 jaar oud. Antonie is geboren in 1869 in Everdingen, zoon van Willem van Kessel en Annigje Dubbers.
5 Miechiel van Arem, geboren op zondag 15 november 1874 in Everdingen. Miechiel is overleden op donderdag 30 mei 1912 in Everdingen, 37 jaar oud.
Notitie bij Miechiel: ongehuwd
6 Adrianis van Arnhem, geboren op maandag 24 juli 1876 in Everdingen. Adrianis is overleden op donderdag 31 maart 1881 in Everdingen, 4 jaar oud.
7 Helena van Arnhem (Arem), geboren op dinsdag 9 april 1878 in Everdingen. Helena is overleden op zondag 11 juli 1880 in Everdingen, 2 jaar oud.
8 Gijsbert Johannes van Arnhem, geboren op woensdag 5 januari 1881 in Everdingen Volgt IX-a.
9 Gerrit Adrianus (Elizabert) van Arnhem, geboren op vrijdag 25 maart 1887 in Everdingen. Gerrit Adrianus (Elizabert) is overleden op zondag 22 juli 1888 in Everdingen, 1 jaar oud.


IX-a Gijsbert(us) Jo(h)annes van Arnhem is geboren op woensdag 5 januari 1881 in Everdingen, zoon van Gijsbert van Arnhem (Arem) en Johanna van Sterkenburg. Gijsbert Johannes is overleden op woensdag 4 april 1962, 81 jaar oud. Gijsbert(us) Jo(h)annes, arbeider, trouwde, 25 jaar oud, op vrijdag 21 september 1906 in Culemborg met Geertruida van der Linden, 25 jaar oud. Geertruida is geboren op vrijdag 29 april 1881 in Culemborg, dochter van Lammert van der Linden en Johanna van Sterkenburg. Geertruida is overleden op dinsdag 9 november 1943 in Everdingen, 62 jaar oud.

Kinderen van Gijsbert(us) Jo(h)annes en Geertruida:

1 Gijsberta Maria van Arnhem, geboren op donderdag 15 augustus 1907. Gijsberta Maria is overleden op donderdag 17 augustus 1978, 71 jaar oud.
2 Joanna Lambertha van Arnhem, geboren in 1909. Joanna Lambertha is overleden op zaterdag 19 augustus 1911 in Everdingen, 2 jaar oud.
3 Maria Johanna van Arnhem, geboren op vrijdag 1 september 1911. Maria Johanna is overleden. Maria Johanna trouwde, 23 jaar oud, op maandag 19 augustus 1935 met Henk Bennekom.
4 Helena van Arnhem, geboren op maandag 8 maart 1915. Helena trouwde, 27 jaar oud, op de 10e van een onbekende maand in 1942 met Thomas Tabak.
5 Gijsbert Antonius van Arnhem, geboren op zaterdag 4 maart 1916 Volgt X-a.
6 Johanna Adriana van Arnhem, geboren op vrijdag 24 mei 1918. Johanna trouwde met Theodorus Antonie IJsakker. Theodorus is geboren in 1916, zoon van Antonie IJsakker en Lena Johanna van Rooijen. Theodorus is overleden op zondag 2 mei 1948 in Everdingen, 32 jaar oud.
7 Adriana Maria van Arnhem, geboren op donderdag 27 mei 1920.
8 Elisabeth Antonia van Arnhem, geboren op dinsdag 5 juni 1923. Elisabeth Antonia trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 7 april 1948 met Johannes van der Mispel.
9 Johannes van Arnhem, geboren op vrijdag 8 mei 1925 Volgt X-b.


X-a Gijsbert Antonius van Arnhem is geboren op zaterdag 4 maart 1916, zoon van Gijsbert(us) Jo(h)annes van Arnhem en Geertruida van der Linden. Gijsbert Antonius is overleden op maandag 28 mei 1979, 63 jaar oud.
Notitie bij Gijsbert Antonius: kinderloos
Gijsbert Antonius trouwde, 37 jaar oud, op zaterdag 5 december 1953 met Lien van den Berg.

X-b Johannes van Arnhem is geboren op vrijdag 8 mei 1925, zoon van Gijsbert(us) Jo(h)annes van Arnhem en Geertruida van der Linden. Johannes is overleden op maandag 8 januari 2001, 75 jaar oud. Johannes trouwde, 22 jaar oud, op woensdag 3 september 1947 met Maria Merton. Maria is overleden op dinsdag 8 januari 2008.

Kinderen van Johannes en Maria:

1 Geertruida Maria van Arnhem, geboren op maandag 14 februari 1949. Geertruida Maria:
(1) trouwde, 20 jaar oud, op vrijdag 21 november 1969 met Johannes van der Hoeve.
(2) trouwde, 31 jaar oud, op vrijdag 26 september 1980 met Kevan Simia.
2 Johannes Hendrikus Jacobus van Arnhem, geboren op zaterdag 9 december 1950 Volgt XI.
3 Hendrika Petronella Maria van Arnhem, geboren op donderdag 18 september 1952. Hendrika Petronella Maria trouwde, 19 jaar oud, op vrijdag 23 juni 1972 met Wilhelmus van Bennekom.


XI Johannes Hendrikus Jacobus van Arnhem is geboren op zaterdag 9 december 1950, zoon van Johannes van Arnhem en Maria Merton. Johannes Hendrikus Jacobus trouwde, 22 jaar oud, op vrijdag 29 december 1972 met Mijntje Verburg, 21 jaar oud. Mijntje is geboren op woensdag 10 januari 1951. Mijntje is overleden op vrijdag 28 februari 1992, 41 jaar oud.

Kinderen van Johannes Hendrikus Jacobus en Mijntje:

1 Robin van Arnhem, geboren op zaterdag 2 maart 1974. Volgt XII-a.
2 André van Arnhem, geboren op donderdag 12 juni 1980.


XII-a Robin van Arnhem is geboren op zaterdag 2 maart 1974, zoon van Johannes Hendrikus Jacobus van Arnhem en Mijntje Verburg. Robin trouwde, 27 jaar oud, op dinsdag 10 juli 2001 met Cindy van Hattum, 23 jaar oud. Cindy is geboren op vrijdag 16 december 1977.

Kinderen van Robin en Cindy:

1 Manon van Arnhem, geboren op vrijdag 10 augustus 2001.
2 Kane van Arnhem, geboren op dinsdag 12 juli 2005.


VII-b Otto van Arnhem is geboren in 1779 in Maaren, zoon van Johannes (Jan, Joannes) Godefridus van Arnhem en Helena van Grinsven (Greffen). Otto is overleden op woensdag 31 oktober 1838 in Culemborg, 59 jaar oud. Otto, schoenmaker:
(1) trouwde met Petronella van Wezel (Wesel, Welij). Petronella is overleden op een onbekende dag in januari 1810.
(2) trouwde, 31 jaar oud, op zaterdag 18 augustus 1810 met Johanna Stigters, 20 jaar oud. Johanna is geboren in 1790 in Everdingen. Johanna is overleden op zaterdag 1 mei 1830 in Culemborg, 40 jaar oud.

Kinderen van Otto en Petronella:

1 Leonardus van Arnhem, geboren op dinsdag 19 augustus 1806 Volgt VIII-b.
2 Willem van Arnhem, geboren in 1809 Volgt VIII-c.
3 Clementin van Arnhem, geboren op zaterdag 15 december 1821.

Kinderen van Otto en Johanna:

1 Cornelis van Arnhem, geboren op vrijdag 12 april 1811 in Goilberdingen. Cornelis is overleden op maandag 14 augustus 1820 in Goilberdingen, 9 jaar oud.
2 Johanna van Arnhem, geboren op maandag 15 maart 1813 in Everdingen. Johanna is overleden op vrijdag 12 januari 1883 in Schalkwijk, 69 jaar oud. Johanna trouwde, 18 jaar oud, op vrijdag 30 december 1831 in Culemborg met Joannes Brouwer, landbouwer, 24 jaar oud. Joannes is geboren op zondag 25 oktober 1807 in Everdingen, zoon van Jan Brouwer en Jannigje van den Berg. Joannes is overleden op vrijdag 7 november 1873 in Culemborg, 66 jaar oud.
3 Gerarda van Arnhem, geboren op maandag 23 augustus 1813.
4 Mietje van Arnhem, geboren op vrijdag 2 december 1814 in Everdingen. Mietje is overleden op vrijdag 6 maart 1891 in Culemborg, 76 jaar oud. Mietje, dienstmeid:
(1) trouwde, 39 jaar oud, op vrijdag 4 augustus 1854 in Culemborg met Theodorus Sprong, bouwman, 39 jaar oud. Theodorus is geboren in 1815 in Culemborg, zoon van Dirk Sprong en Jannigje Bos. Theodorus is overleden op dinsdag 22 november 1859 in Culemborg, 44 jaar oud.
(2) trouwde, 47 jaar oud, op vrijdag 4 juli 1862 in Culemborg met Johannes Franciscus Sanderse, stoelenmaker, 60 jaar oud. Johannes Franciscus is geboren in 1802, zoon van Henricus Sanderse en Cornelia Verhoef. Hij is weduwnaar van Jansje van Zanten (ovl. <1862). Johannes Franciscus is overleden op vrijdag 16 april 1880 in Culemborg, 78 jaar oud.
5 Grerda van Arem, geboren op maandag 26 augustus 1816 in Everdingen.
6 Gijsbertus van Arnhem, geboren op vrijdag 20 maart 1818 in Goilberdingen. Gijsbertus is overleden op vrijdag 19 februari 1819 in Goilberdingen, 10 maanden oud.
7 Pieternella van Arnhem, geboren op zondag 22 augustus 1819 in Everdingen.
8 Clementin van Arnhem, geboren op zaterdag 15 december 1821.
9 Willemina van Arnhem, geboren in 1822 in Culemborg. Willemina is overleden op zondag 6 februari 1825 in Culemborg, 3 jaar oud.
10 Cornelis van Arnhem, geboren op zondag 23 maart 1823. Cornelis is overleden op maandag 17 augustus 1896 in Everdingen, 73 jaar oud.
11 Arnolda van Arnhem, geboren op woensdag 17 maart 1824.
12 Aartje van Arnhem, geboren in 1825 in Culemborg. Aartje is overleden op zaterdag 30 september 1826 in Culemborg, 1 jaar oud.
13 Johannes van Arnhem, geboren op maandag 12 februari 1827 in Culemborg Volgt VIII-d.


VIII-b Leonardus van Arnhem is geboren op dinsdag 19 augustus 1806, zoon van Otto van Arnhem en Petronella van Wezel (Wesel, Welij). Leonardus is overleden op donderdag 21 oktober 1880 in Leerdam, 74 jaar oud. Leonardus, schoenmaker:
(1) trouwde, 31 jaar oud, op vrijdag 23 februari 1838 in Culemborg met Clara Rosina van Antwerpen, 24 jaar oud. Clara Rosina is geboren op woensdag 29 december 1813 in Culemborg, dochter van Gijsbertus van Antwerpen en Jacomina Peek. Clara Rosina is overleden op donderdag 25 november 1841 in Culemborg, 27 jaar oud.
(2) trouwde, 36 jaar oud, op donderdag 27 april 1843 in Culemborg met Cornelia Toonen, 33 jaar oud. Cornelia is geboren in 1810 in Everdingen, dochter van Hannus Toonen en Geertrui Verweij. Cornelia is overleden op donderdag 20 september 1866 in Culemborg, 56 jaar oud.

Kinderen van Leonardus en Clara Rosina:

1 Pieternella van Arnhem, geboren in 1839 in Culemborg. Pieternella is overleden op maandag 6 maart 1905 in Culemborg, 66 jaar oud. Pieternella trouwde, 31 jaar oud, op vrijdag 6 mei 1870 in Culemborg met Johannes Collé, arbeider, 27 jaar oud. Johannes is geboren in 1843 in Culemborg, zoon van Nicolaas Collé en Maria Wammes. Johannes is overleden op vrijdag 30 januari 1914 in Culemborg, 71 jaar oud.
2 Michiel Gijsbertus van Arnhem, geboren in 1840 in Culemborg. Michiel Gijsbertus is overleden op dinsdag 8 juni 1841 in Culemborg, 1 jaar oud.

Kinderen van Leonardus en Cornelia:

1 Geertruida van Arnhem, geboren in 1844 in Culemborg. Geertruida is overleden op zaterdag 8 januari 1910 in Rotterdam, 66 jaar oud. Geertruida trouwde, 29 jaar oud, op vrijdag 9 mei 1873 in Culemborg met Johannes Jacobus de Hij, sigarenmaker, 28 jaar oud. Johannes Jacobus is geboren in 1845 in Breda, zoon van Jacob (Johannes) de Hij en Cornelia Bloemscheer. Johannes is overleden op dinsdag 10 februari 1925 in Rotterdam, 80 jaar oud.
2 Otto van Arnhem, geboren in 1846 in Culemborg. Otto is overleden op vrijdag 7 december 1860 in Culemborg, 14 jaar oud.
3 Maria van Arnhem, geboren in 1851 in Culemborg. Maria is overleden op donderdag 5 november 1925 in Culemborg, 74 jaar oud. Maria trouwde, 20 jaar oud, op vrijdag 17 november 1871 in Culemborg met Gerardus (Gerrit) Jansen (Janssen), mandemaker, 21 jaar oud. Gerardus (Gerrit) is geboren in 1850 in Culemborg, zoon van Machiel Jansen en Dina Brouwers. Gerardus (Gerrit) is overleden op maandag 21 februari 1898 in Culemborg, 48 jaar oud.
4 Johannes (Jan) van Arnhem, geboren in 1855 in Culemborg Volgt IX-b.


IX-b Johannes (Jan) van Arnhem is geboren in 1855 in Culemborg, zoon van Leonardus van Arnhem en Cornelia Toonen. Johannes (Jan) is overleden op donderdag 11 maart 1920 in Leerdam, 65 jaar oud. Johannes (Jan) trouwde, 23 jaar oud, op vrijdag 15 november 1878 in Leerdam met Johanna (Janna) Vermeulen (Vermuilen), 21 jaar oud. Johanna (Janna) is geboren in 1857 in Leerdam, dochter van Willem Vermeulen en Catharina Willemina van der Meijden. Johanna (Janna) is overleden op donderdag 26 mei 1927 in Leerdam, 70 jaar oud.

Kinderen van Johannes (Jan) en Johanna (Janna):

1 Cornelia Catharina van Arnhem, geboren op maandag 6 oktober 1879 in Leerdam. Cornelia Catharina is overleden op donderdag 2 april 1931 in Leerdam, 51 jaar oud. Cornelia Catharina trouwde, 21 jaar oud, op vrijdag 15 maart 1901 in Leerdam met Hendrik Donga, 22 jaar oud. Hendrik is geboren op zondag 25 augustus 1878 in Stadskanaal, zoon van Hendrik Donga en Anna Vos. Hendrik is overleden op vrijdag 28 september 1945 in Leerdam, 67 jaar oud.
2 Willem Leonardus van Arnhem, geboren op maandag 23 augustus 1880 in Leerdam. Willem Leonardus is overleden op zondag 23 december 1962 in Leerdam, 82 jaar oud.
3 Catharina Cornelia van Arnhem, geboren op zaterdag 28 april 1883 in Leerdam. Catharina Cornelia is overleden op vrijdag 28 december 1883 in Leerdam, 8 maanden oud.
4 Leendert (Leonard) van Arnhem, geboren op vrijdag 15 augustus 1884 in Leerdam. Leendert (Leonard) is overleden op maandag 16 maart 1885 in Leerdam, 7 maanden oud.
5 Leendert van Arnhem, geboren op vrijdag 30 oktober 1885 in Leerdam Volgt X-c.
6 Catharina Maria van Arnhem, geboren op woensdag 1 juni 1887 in Leerdam. Catharina Maria trouwde, 29 jaar oud, op vrijdag 2 februari 1917 in Leerdam met Arie van der Leden, 22 jaar oud. Arie is geboren in 1895 in Leerdam, zoon van Andries van der Leden en Petertje van Wijngaarden.
7 Johannes van Arnhem, geboren op zaterdag 25 mei 1889 in Leerdam. Johannes is overleden op donderdag 11 juni 1891 in Leerdam, 2 jaar oud.
8 Janna van Arnhem, geboren op zondag 24 juli 1892 in Leerdam. Janna is overleden op zondag 19 februari 1893 in Leerdam, 6 maanden oud.


X-c Leendert van Arnhem is geboren op vrijdag 30 oktober 1885 in Leerdam, zoon van Johannes (Jan) van Arnhem en Johanna (Janna) Vermeulen (Vermuilen). Leendert is overleden op woensdag 14 januari 1948 in Leerdam, 62 jaar oud. Leendert trouwde, 21 jaar oud, op zaterdag 6 juli 1907 in Leerdam met Elisabeth Verheijde.

Kinderen van Leendert en Elisabeth:

1 Johannes van Arnhem, geboren in 1907. Johannes is overleden op vrijdag 29 december 1933 in Utrecht, 26 jaar oud.
2 Willem Leonardus van Arnhem, geboren in 1923. Willem Leonardus is overleden op donderdag 28 maart 1946 in Leerdam, 23 jaar oud.


VIII-c Willem van Arnhem is geboren in 1809, zoon van Otto van Arnhem en Petronella van Wezel (Wesel, Welij). Willem is overleden op zaterdag 25 augustus 1866 in Culemborg, 57 jaar oud. Willem trouwde, 33 jaar oud, op vrijdag 11 maart 1842 in Culemborg met Sibilla Wildberg, 24 jaar oud. Sibilla is geboren in 1818 in Culemborg, dochter van Abraham Wildberg en Hendrika van Gisteren.

Kinderen van Willem en Sibilla:

1 Otto van Arnhem, geboren in 1843 in Culemborg Volgt IX-c.
2 Maria Hendrika van Arnhem, geboren in 1844 in Culemborg. Maria Hendrika is overleden op vrijdag 7 maart 1845 in Culemborg, 1 jaar oud.
3 Abraham van Arnhem, geboren in 1845 in Culemborg Volgt IX-d.
4 Petrus van Arnhem, geboren in 1851 in Culemborg Volgt IX-e.


IX-c Otto van Arnhem is geboren in 1843 in Culemborg, zoon van Willem van Arnhem en Sibilla Wildberg. Otto is overleden op vrijdag 30 november 1900 in Utrecht, 57 jaar oud. Otto trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 20 november 1867 in Jutphaas met Gerrigje Sterkenburg, 31 jaar oud. Gerrigje is geboren in 1836 in Jutphaas, dochter van Johannes Sterkenburg en Antonia Pouw. Gerrigje is overleden op dinsdag 5 september 1916 in Utrecht, 80 jaar oud.

Kinderen van Otto en Gerrigje:

1 Willemina van Arnhem, geboren op maandag 7 september 1868 in Bunnik. Willemina is overleden op donderdag 2 februari 1871 in Bunnik, 2 jaar oud.
2 Johannes van Arnhem, geboren op zondag 19 december 1869 in Bunnik. Johannes is overleden op zaterdag 15 januari 1944 in Utrecht, 74 jaar oud.
3 Willemina van Arnhem, geboren op zondag 14 april 1872 in Bunnik. Willemina is overleden op donderdag 19 juli 1894 in Utrecht, 22 jaar oud. Willemina trouwde, 20 jaar oud, op woensdag 1 maart 1893 in Utrecht met Willem Gerrit Hoogboom, 22 jaar oud. Willem Gerrit is geboren in 1871 in Nijmegen, zoon van Cornelis Willem Antonius Hoogboom en Willemina Verbraeck.
4 Antonia van Arnhem, geboren op maandag 20 april 1874 in Bunnik. Antonia is overleden op zondag 1 maart 1936 in Utrecht, 61 jaar oud.
5 Willem van Arnhem, geboren op donderdag 30 december 1875 in Bunnik. Willem is overleden op maandag 4 september 1876 in Bunnik, 8 maanden oud.
6 Gijsbertha van Arnhem, geboren op zaterdag 11 augustus 1877 in Utrecht. Gijsbertha is overleden op zondag 9 maart 1879 in Utrecht, 1 jaar oud.
7 Wilhelmus van Arnhem, geboren op zondag 29 februari 1880 in Utrecht. Wilhelmus is overleden op vrijdag 13 augustus 1886 in Utrecht, 6 jaar oud.
8 Otto van Arnhem, geboren op donderdag 20 april 1882 in Utrecht. Volgt X-d.


X-d Otto van Arnhem is geboren op donderdag 20 april 1882 in Utrecht, zoon van Otto van Arnhem en Gerrigje Sterkenburg. Otto trouwde, 23 jaar oud, op donderdag 23 november 1905 in Amersfoort met Alijda van Velthuizen, 23 jaar oud. Alijda is geboren in 1882 in Stoutenburg, dochter van Arie van Velthuizen en Elisabeth van Karsbergen. Alijda is overleden op zaterdag 20 januari 1945 in Aalsmeer, 62 jaar oud.

IX-d Abraham van Arnhem is geboren in 1845 in Culemborg, zoon van Willem van Arnhem en Sibilla Wildberg. Abraham is overleden op woensdag 30 augustus 1911 in Culemborg, 66 jaar oud. Abraham, arbeider en houtzager, trouwde, 23 jaar oud, op vrijdag 7 augustus 1868 in Culemborg met Gerharda Maria van der Griend, 24 jaar oud. Gerharda Maria is geboren in 1844 in Culemborg, dochter van Wouter van der Griend en Antje Wammes. Gerharda Maria is overleden op zaterdag 8 augustus 1908 in Culemborg, 64 jaar oud.

Kinderen van Abraham en Gerharda Maria:

1 Wilhelmina van Arnhem, geboren op zaterdag 10 juli 1869 in Culemborg. Wilhelmina is overleden op zondag 3 april 1932 in Culemborg, 62 jaar oud. Wilhelmina:
(1) trouwde, 20 jaar oud, op vrijdag 13 juni 1890 in Culemborg met Joannes Veldt, arbeider, 24 jaar oud. Joannes is geboren in 1866 in Tull en ´t Waal, zoon van Gijsbertus Veldt en Maria van Hoogwaarden.
(2) trouwde, 26 jaar oud, op vrijdag 25 oktober 1895 in Culemborg met Johannes van Munster, arbeider, 25 jaar oud. Johannes is geboren op donderdag 10 februari 1870 in Culemborg, zoon van Leonardus van Munster en Antonia van Aarnem.
2 Johanna van Arnhem, geboren in 1871 in Culemborg. Johanna is overleden op maandag 4 september 1871 in Culemborg, 0 jaar oud.
3 Truitje van Arnhem, geboren op dinsdag 24 juni 1873 in Culemborg. Truitje is overleden op vrijdag 13 oktober 1905 in Culemborg, 32 jaar oud. Truitje trouwde, 19 jaar oud, op vrijdag 11 november 1892 in Culemborg met Gerardus Veldt, sigarenmaker, 22 jaar oud. Gerardus is geboren op donderdag 27 januari 1870 in Tull en ´t Waal, zoon van Gijsbertus Veldt en Maria van Hoogwaarden.
4 Willem van Arnhem, geboren op maandag 7 september 1874 in Culemborg Volgt X-e.
5 NN van Arnhem, levenloos geboren dochter, geboren op woensdag 24 mei 1876 in Culemborg.
6 Johanna van Arnhem, geboren op zaterdag 11 augustus 1877 in Culemborg. Johanna is overleden op maandag 13 maart 1944 in Utrecht, 66 jaar oud. Johanna trouwde, 24 jaar oud, op vrijdag 13 juni 1902 in Culemborg met Willem van Piggelen, arbeider, 19 jaar oud. Willem is geboren op dinsdag 1 mei 1883 in Jutphaas, zoon van Willem van Piggelen en Susanna Spies. Willem is overleden op vrijdag 1 augustus 1947 in Oost- en West-Souburg, 64 jaar oud.
7 Wouter van Arnhem, geboren in 1879 in Culemborg. Wouter is overleden op dinsdag 27 december 1887 in Culemborg, 8 jaar oud.
8 Dientje van Arnhem, geboren in 1880 in Culemborg. Dientje is overleden op donderdag 1 juli 1880 in Culemborg, 0 jaar oud.
9 Abraham van Arnhem, geboren in 1881 in Culemborg. Abraham is overleden op maandag 20 februari 1882 in Culemborg, 1 jaar oud.
10 Abraham van Arnhem, geboren op maandag 11 januari 1886 in Culemborg Volgt X-f.


X-e Willem van Arnhem is geboren op maandag 7 september 1874 in Culemborg, zoon van Abraham van Arnhem en Gerharda Maria van der Griend. Willem is overleden op maandag 28 november 1938 in Culemborg, 64 jaar oud. Willem, sigarenmaker, trouwde, 19 jaar oud, op vrijdag 2 februari 1894 in Culemborg met Gijsje van den Ham, 18 jaar oud. Gijsje is geboren op dinsdag 18 mei 1875 in Culemborg, dochter van Hermandus van den Ham en Apolonia Vermeulen.

Kinderen van Willem en Gijsje:

1 Apolonia van Arnhem, geboren in 1894 in Culemborg. Apolonia is overleden op zondag 15 december 1895 in Culemborg, 1 jaar oud.
2 Abraham van Arnhem, geboren in 1895 in Culemborg. Abraham is overleden op zaterdag 21 september 1895 in Culemborg, 0 jaar oud.
3 Gerarda Maria van Arnhem, geboren in 1899 in Culemborg. Gerarda Maria is overleden op dinsdag 12 maart 1901 in Culemborg, 2 jaar oud.
4 Hermandina van Arnhem, geboren in 1902 in Culemborg. Hermandina is overleden op zondag 18 juli 1926 in Culemborg, 24 jaar oud.


X-f Abraham van Arnhem is geboren op maandag 11 januari 1886 in Culemborg, zoon van Abraham van Arnhem en Gerharda Maria van der Griend. Abraham is overleden op zaterdag 23 januari 1943 in Culemborg, 57 jaar oud. Abraham, sigarenmaker, trouwde, 20 jaar oud, op vrijdag 1 juni 1906 in Culemborg met Johanna Jacoba Lamboo, 18 jaar oud. Johanna Jacoba is geboren op maandag 23 januari 1888 in Culemborg, dochter van Johannes Lamboo en Johanna Maria Sielhorst. Johanna Jacoba is overleden op zondag 7 juni 1936 in Culemborg, 48 jaar oud.

Kinderen van Abraham en Johanna Jacoba:

1 Abraham Marinus van Arnhem, geboren in 1907 in Culemborg. Abraham Marinus is overleden op maandag 13 januari 1908 in Culemborg, 1 jaar oud.
2 Johanna van Arnhem, geboren in 1916 in Culemborg. Johanna is overleden op zaterdag 5 januari 1935 in Culemborg, 19 jaar oud.
3 Willem van Arnhem, geboren in 1929 in Culemborg. Willem is overleden op maandag 9 juli 1934 in Culemborg, 5 jaar oud.


IX-e Petrus van Arnhem is geboren in 1851 in Culemborg, zoon van Willem van Arnhem en Sibilla Wildberg. Petrus is overleden op zaterdag 24 maart 1928 in Utrecht, 77 jaar oud. Petrus trouwde, 23 jaar oud, op vrijdag 16 oktober 1874 in Culemborg met Maria Clasina Balvers, 33 jaar oud. Maria Clasina is geboren in 1841 in Culemborg, dochter van Gijsbert Balvers en Maria Clasina van Offeren. Maria Clasina is overleden op zondag 15 maart 1914 in Utrecht, 73 jaar oud.

Kinderen van Petrus en Maria Clasina:

1 Willemina Gijsberta van Arnhem, geboren op een onbekende dag in mei 1875 in Culemborg. Willemina Gijsberta is overleden op zaterdag 18 september 1875 in Culemborg, 4 maanden oud.
2 Maria Gijsberta van Arnhem, geboren in 1877 in Culemborg. Maria Gijsberta trouwde, 23 jaar oud, op woensdag 7 februari 1900 in Utrecht met Johannes Michiel Jongerius, 25 jaar oud. Johannes Michiel is geboren in 1875 in Utrecht, zoon van Machiel Jongerius en Cornelia van Beek. Johannes is overleden op donderdag 1 juni 1950 in Zuilen, 75 jaar oud.
3 Wilhelmina Sibella van Arnhem, geboren op dinsdag 25 februari 1879 in Beusichem. Wilhelmina Sibella is overleden op woensdag 14 januari 1880 in Beusichem, 10 maanden oud.
4 Wilhelm Antonius van Arnhem, geboren op zondag 7 oktober 1883 in Utrecht. Volgt X-g.


X-g Wilhelm Antonius van Arnhem is geboren in 1883 in Utrecht, zoon van Petrus van Arnhem en Maria Clasina Balvers. Wilhelm Antonius trouwde, 22 jaar oud, op woensdag 8 november 1905 in Utrecht met Pieternella van der Tier, 20 jaar oud. Pieternella is geboren in 1885 in IJsselstein, dochter van Dirk van der Tier en Johanna Sophia Hoffman.

Kinderen van Wilhelm Antonius en Pieternella:

1 Maria Clasina van Arnhem, geboren in 1906 in Utrecht. Maria trouwde 26 jaar oud, op woensdag 23 maart 1932 in Utrecht met Paulus Murk, 28 jaar oud. Notitie bij het huwelijk van Maria en Paulus: De bruidegom verklaarde te erkennen, met toestemming van de moeder, een kind genaamd Maria van Arnhem, geboren 08-07-1930 te Utrecht. Paulus is geboren in 1904 in IJsselstein, zoon van Jacoubus Murk en Petronella van der Mispel.
2 Johanna Sophia van Arnhem, geboren in 1908 in Utrecht. Johanna Sophia is overleden op maandag 18 januari 1926 in Utrecht, 18 jaar oud.
3 Theodora van Arnhem, geboren in 1909 in Utrecht. Theodora is overleden op dinsdag 12 januari 1909 in Utrecht, 0 jaar oud.
4 Hendrikus van Arnhem, geboren in 1925 in Utrecht. Hendrikus is overleden op dinsdag 11 januari 1927 in Utrecht, 2 jaar oud.


VIII-d Johannes van Arnhem is geboren op maandag 12 februari 1827 in Culemborg, zoon van Otto van Arnhem en Johanna Stigters. Johannes is overleden op zondag 13 mei 1900 in Jutphaas, 73 jaar oud. Johannes trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 3 mei 1854 in Jutphaas met Elisabeth van Soest, 25 jaar oud. Elisabeth is geboren in 1829 in Jutphaas, dochter van Gijsbertus van Soest en Hendrina Goes. Elisabeth is overleden op zaterdag 29 oktober 1892 in Jutphaas, 63 jaar oud.

Kinderen van Johannes en Elisabeth:

1 Antonie van Arnhem, geboren in 1858 in Jutphaas. Antonie is overleden op woensdag 18 augustus 1858 in Jutphaas, 0 jaar oud.
2 Hendrina van Arnhem, geboren op zondag 8 mei 1859 in Jutphaas. Hendrina is overleden op woensdag 30 november 1859 in Jutphaas, 6 maanden oud.
3 Gijsbertus van Arnhem, geboren op woensdag 29 oktober 1862 in Jutphaas. Gijsbertus is overleden op vrijdag 12 december 1862 in Jutphaas, 1 maand oud.
4 Johanna van Arnhem, geboren op maandag 14 maart 1864 in Jutphaas. Johanna trouwde, 28 jaar oud, op woensdag 4 januari 1893 in Jutphaas met Willem van der Linden, 33 jaar oud. Willem is geboren in 1860 in Jutphaas, zoon van Joost van der Linden en Gorzelia Goes. Willem is overleden op dinsdag 3 december 1946 in Jutphaas, 85 of 86 jaar oud.
5 Gijsbert van Arnhem, geboren op maandag 2 april 1866 in Jutphaas. Gijsbert is overleden op zaterdag 20 oktober 1866 in Jutphaas, 6 maanden oud.
6 Antonius van Arnhem, geboren op dinsdag 11 juni 1867 in Jutphaas. Antonius is overleden op maandag 31 augustus 1868 in Jutphaas, 1 jaar oud.
7 Hendrina van Arnhem, geboren op zondag 14 februari 1869 in Jutphaas. Hendrina is overleden op woensdag 8 november 1939 in Jutphaas, 70 jaar oud.


VII-c Peter (Pieter) van Arnhem is geboren in 1784 in Maaren, zoon van Johannes (Jan, Joannes) Godefridus van Arnhem en Helena van Grinsven (Greffen). Peter (Pieter):
(1) trouwde, 29 jaar oud, op woensdag 17 februari 1813 in Everdingen met Johanna van Sterkenborg, 46 jaar oud. Johanna is geboren in 1767 in Culemborg, dochter van Gijsbert van Sterkenborg en Elisabeth den Besten. Zij is weduwe van Joost Sterk (ovl. <1813). Johanna is overleden op dinsdag 18 februari 1812, 45 jaar oud.
(2) trouwde, 45 jaar oud, op zondag 9 augustus 1829 in Lithoijen met Theodora (Dora) Beckkers (Bakkers). Theodora (Dora) is geboren in Lithoijen, dochter van Hendrik Godefridus Beckkers en Henrica Antoon Aarts.

Kinderen van Peter (Pieter) en Theodora (Dora):

1 Johannes van Arnhem, geboren in 1830 in Everdingen. Johannes is overleden op vrijdag 17 november 1837 in Everdingen, 7 jaar oud.
2 Hendrikus van Arnhem, geboren op vrijdag 20 maart 1835 in Everdingen.


VI-b Wilhelmus Ignatius (Willem) van Arnhem (Aernhem) is geboren op vrijdag 7 maart 1755 in ´s Hertogenbosch, zoon van Wilhelmus Dominicus van Arnhem (Arem) en Dingena (Digna) Smits. Bij de doop van Wilhelmus Ignatius (Willem) waren de volgende getuigen aanwezig: Walterus Freijt en Catharina Petronella van Arnhem (geb. 1732). Wilhelmus Ignatius (Willem) is overleden op dinsdag 7 mei 1816 in Goilberdingen, 61 jaar oud. Wilhelmus Ignatius (Willem), timmermansbaas en metselaarsbaar, trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 26 januari 1780 in Everdingen met Cornelia Stigters (Slegters), landbouwster, 22 jaar oud. Cornelia is geboren in 1758 in Goilberdingen, dochter van Hendrik Stigters en Gijsbertje van Os. Zij is gedoopt op woensdag 8 november 1758 in Goilberdingen. Cornelia is overleden op maandag 30 januari 1826 in Culemborg, 68 jaar oud.

Kinderen van Wilhelmus Ignatius (Willem) en Cornelia:

1 Wilhelmus (Willem) van Arnhem (A(a)rem), geboren op dinsdag 5 september 1780 in Goilberdingen Volgt VII-d.
2 Hendrik van Arnhem (Arem), geboren op donderdag 10 oktober 1782 in Goilberdingen Volgt VII-e.
3 Peter van Arnhem, geboren op dinsdag 7 september 1784 in Goilberdingen. Bij de doop van Peter was de volgende getuige aanwezig: Maria Stigters. Peter is overleden in 1785 in Goilberdingen, 1 jaar oud.
4 Gijsbertus van Arnhem, geboren op vrijdag 20 januari 1786 in Goilberdingen. Bij de doop van Gijsbertus was de volgende getuige aanwezig: Maria Stigters.
5 Bernardina van Arnhem, geboren op maandag 19 november 1787 in Goilberdingen. Bij de doop van Bernardina was de volgende getuige aanwezig: Maria Stigters. Bernardina is overleden op vrijdag 5 april 1839 in Schalkwijk, 51 jaar oud. Bernardina trouwde, 45 jaar oud, op donderdag 30 mei 1833 in Schalkwijk met Jacobus van Bennekom, 24 jaar oud. Jacobus is geboren in 1809 in Schalkwijk, zoon van Jacob van Bennekom en Joosje Coetsier.
6 Otto van Arnhem, geboren op donderdag 18 februari 1790 in Goilberdingen Volgt VII-f.
7 Maria van Arnhem, geboren op maandag 14 november 1791 in Goilberdingen. Bij de doop van Maria was de volgende getuige aanwezig: Maria Stappershoef. Maria is overleden in 1792 in Goilberdingen, 1 jaar oud.
8 Maria van Arnhem, geboren in 1792 in Everdingen. Maria is overleden op zaterdag 16 november 1872 in Hagestein, 80 jaar oud. Maria trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 17 juni 1818 in Everdingen met Arie Zwambach, 23 jaar oud. Arie is geboren in 1795 in Tull en ´t Waal, zoon van Matthijs Zwambach en Willemijntje de Bree. Arie is overleden op zondag 1 december 1867 in Vianen, 72 jaar oud.
9 Pieter (Petrus) van Arnhem, geboren op vrijdag 22 maart 1793 in Goilberdingen Volgt VII-g.
10 Maria van Arnhem, geboren op dinsdag 7 april 1795 in Goilberdingen. Bij doop van Maria was de volgende getuige aanwezig: Maria Stigters. Maria trouwde, 21 jaar oud, op zondag 24 november 1816 in Everdingen met Cornelis Verweij, 23 jaar oud. Cornelis is geboren in 1793 in Tienhoven, zoon van Cornelis Verweij en Maria Pothuisen.
11 Joannes van Arnhem, geboren op zaterdag 26 oktober 1799 in Goilberdingen. Bij de doop van Joannes was de volgende getuige aanwezig: Maria Stappershoef.
12 Wilhelmina (Willemijntje) van Arnhem, geboren op woensdag 15 april 1801. Wilhelmina (Willemijntje) is overleden op vrijdag 19 november 1841 in Culemborg, 40 jaar oud. Wilhelmina (Willemijntje) trouwde, 17 jaar oud, op maandag 1 februari 1819 met Johannes van Sterkenburg, 21 jaar oud. Johannes is geboren in 1798.


VII-d Wilhelmus (Willem) van Arnhem (A(a)rem) is geboren op dinsdag 5 september 1780 in Goilberdingen, zoon van Wilhelmus Ignatius (Willem) van Arnhem (Aernhem) en Cornelia Stigters (Slegters). Bij de doop van Wilhelmus (Willem) was de volgende getuige aanwezig: Gijsbertje Stigters. Wilhelmus (Willem) is overleden op woensdag 7 mei 1862 in Everdingen, 81 jaar oud. Wilhelmus (Willem), timmerman, trouwde met Christina (Berendina, Bardina, Dina) Mulder(s) (Muller). Christina is geboren in 1787. Christina is overleden op vrijdag 16 augustus 1839 in Everdingen, 52 jaar oud.

Kinderen van Wilhelmus en Christina:

1 Willem van Arnhem, geboren in 1809 in Everdingen Volgt VIII-e.
2 Johannes (Joannes) van Arnhem (Aar(n)em), geboren op donderdag 22 november 1810 in Everdingen Volgt VIII-f.
3 Gijsbert van Arnhem (Arem), geboren op zondag 20 december 1812 in Everdingen. Gijsbert is overleden op zaterdag 24 september 1814 in Zijderveld, 1 jaar oud.
4 Bernardina van Arnhem, geboren op maandag 25 april 1814 in Everdingen.
5 Gijsbert van Arnhem (Arem), geboren op woensdag 23 augustus 1815 in Everdingen. Gijsbert is overleden op dinsdag 29 augustus 1815 in Zijderveld, 6 dagen oud.
6 Gijsbertus van Arnhem (Arem), geboren op maandag 14 december 1818 in Everdingen Volgt VIII-g.


VIII-e Willem van Arnhem is geboren in 1809 in Everdingen, zoon van Wilhelmus (Willem) van Arnhem (A(a)rem) en Christina (Berendina, Bardina, Dina) Mulder(s) (Muller). Willem is overleden op dinsdag 15 december 1863 in Everdingen, 54 jaar oud. Willem trouwde, 23 jaar oud, op vrijdag 28 december 1832 in Everdingen met Johanna (Anna) Vermeulen, 25 jaar oud. Johanna (Anna) is geboren in 1807 in Everdingen, dochter van Mathijs Vermeulen en Anna Maria Keijzer. Johanna (Anna) is overleden op dinsdag 3 maart 1885 in Everdingen, 78 jaar oud.

Kinderen van Willem en Johanna (Anna):

1 Willem van Arnhem, geboren op woensdag 20 februari 1833 in Everdingen.
2 Matijs van Arnhem, geboren op donderdag 12 februari 1835 in Everdingen. Matijs is overleden op zaterdag 1 juli 1843 in Everdingen, 8 jaar oud.
3 Sebastianus van Arnhem, geboren op donderdag 12 februari 1835 in Everdingen. Sebastianus is overleden op zondag 26 augustus 1888 in Everdingen, 53 jaar oud.
4 Willem van Arnhem (Arem), geboren op woensdag 24 mei 1837 in Everdingen Volgt IX-f.
5 Gerrit van Arnhem, geboren op dinsdag 30 juli 1839 in Everdingen Volgt IX-g.
6 Gijsbert van Arnhem, geboren op woensdag 13 oktober 1841 in Everdingen Volgt IX-h.
7 Elisabeth van Arnhem, geboren op zondag 14 april 1844 in Everdingen. Elisabeth is overleden op dinsdag 30 oktober 1928 in Jaarsveld, 84 jaar oud. Elisabeth trouwde vóór 1875 in Jaarsveld met Maarten van Beek.
8 Johanna van Arnhem, geboren op zaterdag 27 januari 1849 in Everdingen. Johanna is overleden op maandag 4 november 1918 in Culemborg, 69 jaar oud.


IX-f Willem van Arnhem (Arem) is geboren op woensdag 24 mei 1837 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem en Johanna (Anna) Vermeulen. Willem is overleden op zondag 26 oktober 1884 in Everdingen, 47 jaar oud. Willem trouwde, 31 jaar oud, op zaterdag 12 december 1868 in Everdingen met Maria van Montfoort, 28 jaar oud. Maria is geboren in 1840 in Vleuten, dochter van Jan van Montfoort en Maria Vonk. Zij hertrouwde met Willem van Doorn.

Kinderen van Willem en Maria:

1 Willemina van Arnhem (Arem), geboren op zondag 3 januari 1869 in Everdingen. Willemina is overleden op maandag 1 mei 1871 in Hagestein, 2 jaar oud.
2 Johannes van Arnhem, geboren op maandag 10 oktober 1870 in Hagestein. Johannes is overleden op woensdag 26 oktober 1870 in Hagestein, 16 dagen oud.
3 Wilhelmina van Arnhem, geboren in 1872 in Lopik. Wilhelmina trouwde, 28 jaar oud, op vrijdag 27 april 1900 in Lopik met Gerrit van Baaren, 40 jaar oud. Gerrit is geboren in 1860 in Lopik, zoon van Gerrit van Baaren en Maria van Engelen. Gerrit is overleden op vrijdag 7 april 1922 in Willige Langerak, 62 jaar oud.
4 Maria van Arem, geboren op woensdag 26 november 1873 in Everdingen.
5 Willem van Arnhem (Arem), geboren op zaterdag 25 september 1875 in Everdingen. Willem is overleden op woensdag 30 maart 1881 in Everdingen, 5 jaar oud.
6 Johannis van Arnhem, geboren op maandag 20 augustus 1877 in Everdingen.
7 Jan van Arnhem, geboren in 1878 in Everdingen. Jan is overleden op dinsdag 5 april 1881 in Everdingen, 3 jaar oud.
8 Johanna van Arnhem, geboren op zondag 23 maart 1879 in Everdingen. Johanna is overleden op dinsdag 21 december 1943 in Breukelen-Nijenrode, 64 jaar oud. Johanna trouwde op woensdag 16 augustus 1911 in Amsterdam met Petrus Steenbrink.
9 Willem van Arnhem, geboren op maandag 20 februari 1882 in Everdingen, Volgt X-h.
10 Johanna van Arnhem, geboren op vrijdag 1 augustus 1884 in Everdingen. Johanna trouwde, 20 jaar oud, op vrijdag 5 mei 1905 in Breukelen-Nijenrode met Jacobus Klarenbeek, arbeider, 22 jaar oud. Jacobus is geboren in 1883 in Maarsseveen, zoon van Hendrik Klarenbeek en Johanna Huiden.


X-h Willem van Arnhem is geboren op maandag 20 februari 1882 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem (Arem) en Maria van Montfoort. Willem, schipper, marktknecht, trouwde, 26 jaar oud, op donderdag 14 mei 1908 in Amsterdam met Johanna Petronella Cornelia Jelles. Johanna is een dochter van Jan Jelles en Cornelia Catharina Antonia Peeters.

Kind van Willem en Johanna:

1 Maria van Arnhem, geboren in 1910 in Amsterdam. Maria is overleden. Maria trouwde met Johannes Coenraad Spies, betonwerker, 27 jaar oud. Johannes is geboren in 1905 in Beverwijk, zoon van Johannes Coenraad Spies en Gerritje Markx.


IX-g Gerrit van Arnhem is geboren op dinsdag 30 juli 1839 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem en Johanna (Anna) Vermeulen. Gerrit, arbeider, trouwde, 34 jaar oud, op vrijdag 15 mei 1874 in Everdingen met Johanna Peek, 26 jaar oud. Johanna is geboren in 1848, dochter van Johannes Peek en Aaltje Matten. Johanna is overleden op donderdag 20 februari 1908 in Everdingen, 60 jaar oud.

Kinderen van Gerrit en Johanna:

1 Johanna van Arnhem, geboren op zondag 29 december 1878 in Everdingen.
2 Alida van Arnhem, geboren op donderdag 11 maart 1880 in Everdingen. Alida trouwde, 26 jaar oud, op donderdag 25 oktober 1906 in Everdingen met Jacobus van der Veer, 28 jaar oud. Jacobus is geboren in 1878 in Culemborg, zoon van Evert van der Veer en Geertruida van Zuilen.
3 Willem van Arnhem, geboren op donderdag 22 december 1881 in EverdingenVolgt X-i.
4 Elisabeth van Arnhem, geboren op woensdag 2 januari 1884 in Everdingen.
5 Johannes Adrianus van Arnhem, geboren op dinsdag 6 april 1886 in Everdingen. Johannes Adrianus is overleden op woensdag 4 augustus 1886 in Everdingen, 3 maanden oud.
6 Johannes van Arnhem, geboren op woensdag 25 mei 1887 in Everdingen. Johannes is overleden op zondag 29 mei 1887 in Everdingen, 4 dagen oud.
7 Grada (Gerarda) van Arnhem, geboren op donderdag 5 september 1889 in Everdingen. Grada, dienstbode, is overleden op maandag 19 december 1910 in Jutphaas, 21 jaar oud.


X-i Willem van Arnhem is geboren op donderdag 22 december 1881 in Everdingen, zoon van Gerrit van Arnhem en Johanna Peek. Willem, arbeider, trouwde, 28 jaar oud, op woensdag 2 november 1910 in Schalkwijk met Gerarda Antonia Willems, 28 jaar oud. Gerarda Antonia is geboren op zaterdag 16 september 1882 in 1882 in Schalkwijk, dochter van Petrus Willems en Hendrieka Kloek.

Kinderen van Willem en Gerarda Antonia:

1 Johanna Peternella van Arnhem, geboren op dinsdag 22 augustus 1911 in Everdingen.
2 Hendrika Gerarda van Arnhem, geboren op vrijdag 13 december 1912 in Everdingen. Hendrika Gerarda is overleden op woensdag 20 mei 1931 in Culemborg, 18 jaar oud.
3 Gerrit van Arnhem, geboren op woensdag 18 maart 1914 in Everdingen. Volgt XI-b.
4 Peternella van Arnhem, geboren op vrijdag 23 april 1915 in Everdingen.
5 Willem van Arnhem, geboren op dinsdag 22 augustus 1916 in Everdingen. Willem is overleden op zondag 16 juni 1996 in Everdingen, 79 jaar oud.
6 Antonius Gradus van Arnhem, geboren op zondag 14 oktober 1917 in Everdingen. Antonius is overleden.
7 Gerarda van Arnhem, geboren op vrijdag 18 april 1919 in Everdingen. Gerarda is overleden.
8 Johannes (Jan) van Arnhem, geboren op zondag 3 oktober 1920 in Everdingen. Johannes is overleden.
9 Johannes (Joop) van Arnhem, geboren op vrijdag 6 maart 1925 in Everdingen. Volgt XI-c.
10 Wilhelmus Martinus van Arnhem, geboren op vrijdag 30 december 1927 in Everdingen. Volgt XI-d.


XI-b Gerrit van Arnhem is geboren op woensdag 18 maart 1914 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem en Gerarda Antonia Willems. Gerrit is overleden op zaterdag 15 november 1980 in Culemborg, 66 jaar oud. Gerrit trouwde met Elisabeth Maria van Blokland. Elisabeth is geboren op maandag 1 november 1915 in Culemborg. Elisabeth is overleden op dinsdag 8 oktober 2002 in Culemborg, 86 jaar oud.

Kind van Gerrit en Elisabeth:

1 Gerarda Elisabeth Maria van Arnhem, geboren op zondag 15 mei 1955 in Culemborg. Gerarda trouwde, 29 jaar oud, op woensdag 5 september 1984 met Franciscus Aloysius Pikker, 28 jaar oud. Franciscus is geboren op dinsdag 6 september 1955 in Culemborg.


XI-c Johannes (Joop) van Arnhem is geboren op vrijdag 6 maart 1925 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem en Gerarda Antonia Willems. Johannes trouwde, 28 jaar oud, op dinsdag 28 juli 1953 met Anna Maria Catharina Cornelis, 28 jaar oud. Anna is geboren op vrijdag 6 februari 1925 in Roosendaal. Anna is overleden op zondag 5 maart 2006 in ’s Hertogenbosch, 81 jaar oud.

Kinderen van Johannes en Anna:

1 Emilius Louis Maria van Arnhem, geboren op dinsdag 23 april 1957 in ’s Hertogenbosch.
2 Johannes Wilhelmus Maria van Arnhem, geboren op woensdag 26 november 1958 in ’s Hertogenbosch.
3 Louise Maria Gerarda van Arnhem, geboren op donderdag 5 januari 1961 in ’s Hertogenbosch.


XI-d Wilhelmus Martinus van Arnhem is geboren op vrijdag 30 december 1927 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem en Gerarda Antonia Willems. Wilhelmus is overleden op zondag 10 juli 2005 in Everdingen, 77 jaar oud. Wilhelmus trouwde, ten hoogste 29 jaar oud, vóór 1956 met Joziena Aartje van der Donk, ten hoogste 29 jaar oud. Joziena is geboren op zondag 16 oktober 1927 in Culemborg.

Kinderen van Wilhelmus en Joziena:

1 Gerarda Theresia Joziena van Arnhem, geboren op maandag 30 januari 1956 in Utrecht.
2 Petronella Hendrika Maria van Arnhem, geboren op donderdag 21 februari 1957 in Everdingen.
3 Wilhelmus Daniel Martinus van Arnhem, geboren op maandag 24 maart 1958 in Everdingen.
4 Johanna Maria Antonia van Arnhem, geboren op vrijdag 8 april 1960 in Everdingen.
5 Appolonia Cecilia Agnes van Arnhem, geboren op woensdag 8 januari 1964 in Everdingen.


IX-h Gijsbert van Arnhem is geboren op woensdag 13 oktober 1841 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem en Johanna (Anna) Vermeulen. Gijsbert is overleden op dinsdag 15 oktober 1907 in Everdingen, 66 jaar oud. Gijsbert trouwde, 35 jaar oud, op woensdag 2 mei 1877 in Everdingen met Annigje van Kouwen, 27 jaar oud. Annigje is geboren in 1850, dochter van Hendrik van Kouwen en Annigje de Leeuw. Annigje is overleden op vrijdag 5 november 1915 in Rosmalen, 65 jaar oud.

VIII-f Johannes (Joannes) van Arnhem (Aar(n)em) is geboren op donderdag 22 november 1810 in Everdingen, zoon van Wilhelmus (Willem) van Arnhem (A(a)rem) en Christina (Berendina, Bardina, Dina) Mulder(s) (Muller). Johannes (Joannes) is overleden op maandag 26 november 1888 in Culemborg, 78 jaar oud. Johannes (Joannes):
(1) trouwde, 21 jaar oud, op vrijdag 2 november 1832 met Cornelia van Lith, 25 jaar oud. Cornelia is geboren in 1807 in Beesd, dochter van Jan van Lith en Antonia van Wijngaarden. Cornelia is overleden op maandag 25 januari 1858 in Culemborg, 51 jaar oud.
(2) trouwde, 47 jaar oud, op donderdag 9 september 1858 in Everdingen met Elizabeth van der Linden. Zij is weduwe van Anthonie van Kessel(ovl. <1858).

Kinderen van Johannes (Joannes) en Cornelia:

1 Dientje van Arnhem (Aarnem), geboren in 1834. Dientje is overleden op dinsdag 12 mei 1835 in Hagestein, 1 jaar oud.
2 Antonia van Arnhem (Aarnem), geboren in 1836 in Hagestein. Antonia is overleden op woensdag 13 september 1916 in Culemborg, 80 jaar oud. Antonia trouwde, 30 jaar oud, op vrijdag 13 april 1866 in Culemborg met Leonardus van Munster, 33 jaar oud. Leonardus is geboren in 1833 in Culemborg, zoon van Arnoldus van Munster en Maria Snoek. Leonardus is overleden op woensdag 13 februari 1924 in Culemborg, 91 jaar oud.
3 Dientje van Arnhem, geboren in 1838 in Hagestein. Dientje is overleden op dinsdag 16 augustus 1853 in Culemborg, 15 jaar oud.
4 Willem van Arnhem, geboren in 1840 in Vianen. Willem is overleden op woensdag 15 maart 1843 in Culemborg, 3 jaar oud.
5 Johanna van Arnhem (Aarem), geboren op woensdag 15 juni 1842 in Culemborg. Johanna is overleden op donderdag 7 februari 1901 in Benschop, 58 jaar oud. Johanna trouwde, 22 jaar oud, op vrijdag 19 augustus 1864 in Culemborg met Hermanus van Breukelen, bouwman, 41 jaar oud. Hermanus is geboren op woensdag 30 oktober 1822 in Zuijlen, zoon van Hendrik van Breukelen en Mijntje van Dijk. Hij is weduwnaar van Maria Straver (1820-1860). Hermanus is overleden op woensdag 13 juli 1904 in IJsselstein, 81 jaar oud.
6 Wilhelmina van Arnhem, geboren op woensdag 30 oktober 1844 in Everdingen. Wilhelmina is overleden op dinsdag 15 augustus 1871 in Culemborg, 26 jaar oud. Wilhelmina trouwde, 20 jaar oud, op vrijdag 19 mei 1865 in Culemborg met Gijsbert Westholter, arbeider, 32 jaar oud. Gijsbert is geboren in 1833 in Beusichem, zoon van Kasper Westholter en Cornelia van Delden.
7 Johannes van Arnhem, geboren op donderdag 25 mei 1848 in Culemborg. Johannes is overleden op dinsdag 6 juni 1848 in Culemborg, 12 dagen oud.
8 Johannes van Arnhem, geboren op vrijdag 26 mei 1848 in Culemborg Volgt IX-i.
9 Alida van Arnhem, geboren op zaterdag 28 juni 1851 in Culemborg. Alida is overleden op dinsdag 1 juli 1851 in Culemborg, 3 dagen oud.


IX-i Johannes van Arnhem is geboren op vrijdag 26 mei 1848 in Culemborg, zoon van Johannes (Joannes) van Arnhem (Aar(n)em) en Cornelia van Lith. Johannes is overleden op zaterdag 12 november 1921 in Culemborg, 73 jaar oud. Johannes, wegwerker, trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 24 juni 1874 in Everdingen met Wilhelmina van der Hoeff, 36 jaar oud. Wilhelmina is geboren op zondag 24 juni 1838 in Hagestein, dochter van Hendrik van der Hoeff en Cornelia van der Gun. Zij is weduwe van Jan Peek(ovl. <1874). Wilhelmina is overleden op woensdag 24 november 1920 in Culemborg, 82 jaar oud.

Kinderen van Johannes en Wilhelmina:

1 Cornelia van Arnhem, geboren in 1876 in Culemborg. Cornelia is overleden op vrijdag 10 november 1944 in Culemborg, 67 of 68 jaar oud.
2 Franciscus van Arnhem, geboren op zaterdag 2 februari 1878 in Culemborg Volgt X-j.


X-j Franciscus van Arnhem is geboren op zaterdag 2 februari 1878 in Culemborg, zoon van Johannes van Arnhem en Wilhelmina van der Hoeff. Franciscus, veldarbeider, trouwde, 30 jaar oud, op vrijdag 15 mei 1908 in Culemborg met Johanna Copier, 25 jaar oud. Johanna is geboren op zondag 12 november 1882 in Culemborg, dochter van Theodorus Copier en Maria van Dord.

Kind van Franciscus en Johanna:

1 NN van Arnhem, levenloos geboren zoon, geboren op vrijdag 21 mei 1909 in Everdingen.
2 Janna Willemina Maria van Arnhem, geboren op zondag 6 november 1910 in Everdingen.
3 Theodorus Marinus van Arnhem, geboren op vrijdag 19 januari 1912 in Culemborg. Volgt XI-e.
4 Johannes Marinus van Arnhem, geboren op woensdag 16 december 1914 in Culemborg. Notitie bij Johannes: heeft twee dochters.
5 Maria Willemina Fransina van Arnhem, geboren op maandag 5 juni 1916 in Culemborg.
6 Cornelia Jacoba van Arnhem, geboren op dinsdag 9 oktober 1917 in Culemborg.
7 Jacobus Cornelis van Arnhem, geboren op woensdag 17 december 1919 in Culemborg. Notitie bij Jacobus: is kinderloos overleden.


XI-e Theodorus Marinus van Arnhem is geboren op vrijdag 19 januari 1912 in Culemborg, zoon van Franciscus van Arnhem en Johanna Copier. Theodorus is overleden op zaterdag 10 juli 2004, 92 jaar oud.

Kinderen van Theodorus uit onbekende relatie:

1 Annie van Arnhem.
2 Theodora van Arnhem.
3 Franciscus Pieter van Arnhem, geboren op woensdag 15 juli 1959 in Hilversum. Volgt XII-c.
4 Robby van Arnhem, geboren op zondag 15 juli 1962 in Hilversum. Volgt XII-d.
5 Dennis van Arnhem, geboren op donderdag 24 april 1969 in Wijdenes.


XII-c Franciscus Pieter van Arnhem is geboren op woensdag 15 juli 1959 in Hilversum, zoon van Theodorus Marinus van Arnhem.

Kind van Franciscus uit onbekende relatie:

1 Jill van Arnhem, geboren op zondag 6 januari 1980 in Jubbega.


XII-d Robby van Arnhem is geboren op zondag 15 juli 1962 in Hilversum, zoon van Theodorus Marinus van Arnhem.

Kinderen van Robby uit onbekende relatie:

1 Jaimy van Arnhem, geboren op zondag 2 september 1990 in Meppel.
2 Mike van Arnhem, geboren op dinsdag 4 februari 1992 in Steenwijk.


VIII-g Gijsbertus van Arnhem (Arem) is geboren op maandag 14 december 1818 in Everdingen, zoon van Wilhelmus (Willem) van Arnhem (A(a)rem) en Christina (Berendina, Bardina, Dina) Mulder(s) (Muller). Gijsbertus, werkman, trouwde, 23 jaar oud, op donderdag 17 november 1842 in Barwoutwaarder met Agatha (Aagje) van Dijk, 28 jaar oud. Agatha is geboren in 1814 in Kamerik-Houtdijken, dochter van Arie van Dijk en Matje van den Bos.

Kinderen van Gijsbertus en Agatha (Aagje):

1 Willem van Arnhem, geboren op vrijdag 18 augustus 1843 in Barwoutwaarder. Willem is overleden op zondag 26 november 1843 in Barwoutwaarder, 3 maanden oud.
2 Willem van Arnhem, geboren op maandag 2 september 1844 in Barwoutwaarder. Willem is overleden op donderdag 5 september 1844 in Barwoutwaarder, 3 dagen oud.
3 Christina van Arnhem, geboren op zaterdag 4 oktober 1845 in Barwoutwaarder.
4 Maria van Arnhem, geboren op maandag 7 december 1846 in Kamerik Houtdijken.
5 Arie van Arem, geboren in 1848 in Uithoorn Volgt IX-j.
6 Wilhelmus (Willem) van Arem, geboren op zaterdag 7 april 1849 in Mijdrecht. Wilhelmus is overleden op maandag 26 november 1849 in Mijdrecht, 0 jaar oud.
7 Christina van Arem, geboren op maandag 20 januari 1851 in Mijdrecht. Christina is overleden op zondag 22 juni 1851 in Mijdrecht, 0 jaar oud.
8 Christina van Arem, geboren op vrijdag 19 maart 1852 in Mijdrecht. Christina is overleden op maandag 22 maart 1852 in Mijdrecht, 0 jaar oud.
9 Christina van Arem, geboren op maandag 20 juni 1853 in Mijdrecht. Christina is overleden op dinsdag 5 juli 1853 in Mijdrecht, 0 jaar oud.
10 NN van Arem, levenloos geboren zoon, geboren op maandag 28 juli 1856 in Mijdrecht.


IX-j Arie van Arem is geboren in 1848 in Uithoorn, zoon van Gijsbertus van Arnhem (Arem) en Agatha (Aagje) van Dijk. Arie, werkman, trouwde, 25 jaar oud, op maandag 5 mei 1873 in Uithoorn met Ermpje Daalhuijzen, 27 jaar oud. Ermpje is geboren in 1846 in Uithoorn, dochter van Gerrit Daalhuijzen en Engeltje Saal.

VII-e Hendrik van Arnhem (Arem) is geboren op donderdag 10 oktober 1782 in Goilberdingen, zoon van Wilhelmus Ignatius (Willem) van Arnhem (Aernhem) en Cornelia Stigters (Slegters). Bij de dooop van Hendrik was de volgende getuige aanwezig: Claasje Verhoef. Hendrik is overleden op maandag 3 december 1838 in Everdingen, 56 jaar oud. Hendrik trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 13 december 1809 met Elisabeth Lambo(o) (Langboom). Zij is een dochter van Willem Lambo en Maria van Hussen. Elisabeth is overleden op vrijdag 20 december 1861.

Kinderen van Hendrik en Elisabeth:

1 Willem van Arnhem, geboren op woensdag 18 april 1810. Willem is overleden op dinsdag 14 juni 1814 in Tienhoven, 4 jaar oud.
2 Dirk van Arnhem, geboren op zondag 16 mei 1813 Volgt VIII-h.
3 Willem van Arnhem, geboren op dinsdag 4 oktober 1814 in Everdingen.
4 Willem van Arnhem (Arem, Arum), geboren op zondag 3 december 1815 Volgt VIII-i.
5 Cornelis van Arnhem (Arem), geboren op zondag 7 juni 1818 in Everdingen Volgt VIII-j.
6 Maria van Arnhem, geboren op vrijdag 14 mei 1824.
7 Hendrik (Hendrikus) van Arnhem (Aarnhem, Arem), geboren op donderdag 2 maart 1826 in Everdingen Volgt VIII-k.


VIII-h Dirk van Arnhem is geboren op zondag 16 mei 1813, zoon van Hendrik van Arnhem (Arem) en Elisabeth Lambo(o) (Langboom). Dirk is overleden op vrijdag 11 december 1885 in Everdingen, 72 jaar oud. Dirk trouwde, 37 jaar oud, op donderdag 18 juli 1850 in Everdingen met Joanna Catharina Eijsackers (IJsakkers), 38 jaar oud. Joanna Catharina is geboren in 1812 in Sandvliet, dochter van Johannes Antonie Eijsackers en Anna Catharina Struijf. Joanna Catharina is overleden op donderdag 1 juli 1886 in Everdingen, 74 jaar oud.

Kinderen van Dirk en Joanna Catharina:

1 Catharina van Arnhem, geboren op maandag 8 mei 1854 in Everdingen. Catharina is overleden op donderdag 10 augustus 1854 in Everdingen, 3 maanden oud.
2 Hendrik van Arnhem, geboren op donderdag 19 juni 1856 in Everdingen. Hendrik is overleden op maandag 10 november 1856 in Everdingen, 4 maanden oud.


VIII-i Willem van Arnhem (Arem, Arum) is geboren op zondag 3 december 1815, zoon van Hendrik van Arnhem (Arem) en Elisabeth Lambo(o) (Langboom). Willem is overleden op donderdag 21 februari 1895 in Everdingen, 79 jaar oud. Willem trouwde, 34 jaar oud, op donderdag 18 april 1850 in Hagestein met Willemijntje (Willemina) van der Linden, 29 jaar oud. Willemijntje (Willemina) is geboren in 1821 in Hagestein, dochter van Willem van der Linden en Jannigje Tukker. Willemijntje (Willemina) is overleden op maandag 8 april 1901 in Everdingen, 80 jaar oud.

Kinderen van Willem en Willemijntje (Willemina):

1 Hendrik van Arnhem, geboren op donderdag 6 februari 1851 in Everdingen. Hendrik is overleden op maandag 8 augustus 1853 in Hagestein, 2 jaar oud.
2 Johannes van Arnhem, geboren op zondag 13 februari 1853 in Everdingen Volgt IX-k.
3 Hendrik van Arnhem, geboren in 1856. Hendrik is overleden op dinsdag 17 januari 1922 in Culemborg, 66 jaar oud.
4 Willem van Arnhem (Arum), geboren in 1859 in Hagestein Volgt IX-l.
5 Lambertus van Arnhem (Arem), geboren in 1861 in Hagestein Volgt IX-m.


IX-k Johannes van Arnhem is geboren op zondag 13 februari 1853 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem (Arem, Arum) en Willemijntje (Willemina) van der Linden. Johannes is overleden op zaterdag 21 november 1931 in Everdingen, 78 jaar oud. Johannes trouwde, 28 jaar oud, op donderdag 10 november 1881 in Everdingen met Catharina Werkhoven, 24 jaar oud. Catharina is geboren in 1857 in Everdingen, dochter van Pieter Werkhoven en Cornelia Piek. Catharina is overleden op woensdag 30 juni 1943 in Vianen, 86 jaar oud.

Kinderen van Johannes en Catharina:

1 Wilhelmina van Arnhem, geboren op zondag 27 augustus 1882 in Everdingen. Wilhelmina is overleden op vrijdag 19 september 1975 in Vianen, 93 jaar oud. Wilhelmina trouwde, 36 jaar oud, op vrijdag 30 mei 1919 in Everdingen met Hendrikus Bijleveld, 28 jaar oud. Hendrikus is geboren op maandag 23 mei 1892 in Vianen, zoon van Arie Bijleveld en Maria de Kuijer (Kuiper, Kuger). Hendrikus is overleden op dinsdag 18 februari 1958 in Vianen, 65 jaar oud.
2 Pieter van Arnhem, geboren op zaterdag 5 januari 1884 in Everdingen. Pieter is overleden op maandag 7 januari 1884 in Everdingen, 2 dagen oud.
3 Pieter van Arnhem, geboren op woensdag 14 januari 1885 in Everdingen. Pieter is overleden op zaterdag 12 augustus 1905 in Tull en ´t Waal, 20 jaar oud.
Notitie bij Pieter: ongehuwd
4 Cornelis van Arnhem, geboren op zaterdag 23 oktober 1886 in Everdingen Volgt X-k.
5 Hendrika van Arnhem, geboren op donderdag 13 juni 1889 in Everdingen. Hendrika is overleden op donderdag 1 juli 1954 in Vianen, 65 jaar oud. Hendrika trouwde, 32 jaar oud, op woensdag 10 augustus 1921 in Everdingen met Antonius Witkamp, 31 jaar oud. Antonius is geboren op dinsdag 29 april 1890 in Vianen, zoon van Nicolaas Witkamp en Hendrika Maria van Haften. Antonius is overleden op zondag 7 oktober 1973 in Vianen, 83 jaar oud.
6 Cornelia Helena van Arnhem, geboren op maandag 15 februari 1892 in Everdingen.
7 Jan Willem van Arnhem, geboren op vrijdag 2 augustus 1895 in Everdingen.
8 Jan Willem van Arnhem, geboren in 1896 in Everdingen Volgt X-l.
9 NN van Arnhem, levenloos geboren zoon, geboren op dinsdag 3 januari 1899 in Everdingen.
10 NN van Arnhem, levenloos geboren zoon, geboren op dinsdag 4 maart 1902 in Everdingen.


X-k Cornelis van Arnhem is geboren op zaterdag 23 oktober 1886 in Everdingen, zoon van Johannes van Arnhem en Catharina Werkhoven. Cornelis trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 10 juli 1912 in Vianen met Antonia Bijleveld, 26 jaar oud. Antonia is geboren op 16 december 1885 in Vianen, dochter van Arie Bijleveld en Maria de Kuijer (Kuiper, Kuger).

Kinderen van Cornelis en Antonia:

1 Catharina Pieternella van Arnhem, geboren op vrijdag 16 mei 1913 in Capelle aan den IJssel. Catharina is ongehuwd overleden op dinsdag 12 mei 1987, 73 jaar oud.
2 Maria Antonia van Arnhem, geboren op zondag 9 augustus 1914 in Capelle aan den IJssel. Maria Anthonia is overleden op zondag 27 november 2005 in Amsterdam, 91 jaar oud. Maria Anthonia trouwde met Adrianus Jacobus Mulders.
3 Johanna Cornelia van Arnhem, geboren op dinsdag 13 juni 1916 in Capelle aan den IJssel. Johanna is overleden op vrijdag 14 mei 2004 in Oud-Beijerland, 87 jaar oud. Johanna trouwde met Cornelis de Graaf.
4 Adriana Maria van Arnhem, geboren op dinsdag 8 januari 1918 in Capelle aan den IJssel. Adriana is overleden op zondag 13 juli 1997 in Rotterdam, 79 jaar oud. Adriana trouwde met Martinus Cornelis Roestenburg.
5 Johannes Cornelis van Arnhem, geboren op vrijdag 8 oktober 1920 in Capelle aan den IJssel. Volgt XI-f.
6 Alida Josephina van Arnhem, geboren op vrijdag 24 maart 1922 in Capelle aan den IJssel. Alida is overleden op woensdag 16 februari 2005 in Hoogvliet, 82 jaar oud. Alida trouwde met Johannes Baars.
7 Wilhelmina Cornelia van Arnhem, geboren op woensdag 1 april 1925 in Rotterdam. Wilhelmina is overleden op dinsdag 4 oktober 2005 in Rotterdam, 80 jaar oud. Wilhelmina trouwde met Johannes van Hal.
8 Cornelis Antonius van Arnhem, geboren op donderdag 23 september 1926 in Rotterdam. Cornelis is ongehuwd overleden op zaterdag 2 oktober 2004 in Rotterdam, 78 jaar oud.
9 Antonius Cornelis Maria van Arnhem, geboren op zondag 6 april 1930 in Rotterdam. Volgt XI-g.


XI-f Johannes Cornelis van Arnhem is geboren op vrijdag 8 oktober 1920 in Capelle aan den IJssel, zoon van Cornelis van Arnhem en Antonia Bijleveld. Johannes is overleden op dinsdag 28 maart 2006 in Brunssum, 85 jaar oud. Johannes trouwde met M.A. van Oppen. Notitie bij Johannes en Van Oppen: kregen vijf kinderen.

XI-g Antonius Cornelis Maria van Arnhem is geboren op zondag 6 april 1930 in Rotterdam, zoon van Cornelis van Arnhem en Antonia Bijleveld. Antonius is overleden op maandag 24 januari 1972 in ’s Gravenhage, 41 jaar oud. Antonius trouwde met Elizabeth F.M.G. Wilms. Notitie bij Antonius en Elizabeth: kregen één kind.

X-l Jan Willem van Arnhem is geboren in 1896 in Everdingen, zoon van Johannes van Arnhem en Catharina Werkhoven. Jan Willem trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 16 juni 1920 in Everdingen met Andrina Bouwman, 21 jaar oud. Andrina is geboren in 1899 in Everdingen, dochter van Johannes Bouwman en Maria van der Gun.

Kinderen van Jan en Andrina:

1 Johanna Maria van Arnhem, geboren op donderdag 18 mei 1922 in Rotterdam. Johanna is overleden op zaterdag 20 mei 1922 in Rotterdam, 2 dagen oud.
2 Johannes Marinus van Arnhem, geboren in 1923 in Rotterdam. Johannes is overleden op vrijdag 28 september 1923 in Rotterdam, geen jaar oud.
3 Johanna Maria van Arnhem, geboren in 1926. Johanna is overleden op dinsdag 17 december 1929 in Rotterdam, 3 jaar oud.


IX-l Willem van Arnhem (Arum) is geboren in 1859 in Hagestein, zoon van Willem van Arnhem (Arem, Arum) en Willemijntje (Willemina) van der Linden. Willem is overleden op donderdag 30 september 1937 in Utrecht, 78 jaar oud.
Notitie bij Willem: Bij beschikking Arr. Rechtbank te Tiel dd. 22-12-1914 is geslachtsnaam van Arnhem veranderd in van Arum - Everdingen 17-1-1915 / Tiel 29-1-1915.
Willem trouwde, 22 jaar oud, op donderdag 24 februari 1881 in Everdingen met Wilhelmina van der Mispel, 22 jaar oud. Wilhelmina is geboren in 1859 in Everdingen, dochter van Paulus van der Mispel en Gerarda de Waal. Wilhelmina is overleden op donderdag 21 januari 1937 in Vreeswijk, 78 jaar oud.

Kinderen van Willem en Wilhelmina:

1 Wilhelmina van Arum, geboren in 1881 in Hagestein. Wilhelmina is overleden op dinsdag 1 januari 1946 in Vreeswijk, 64 jaar oud. Wilhelmina trouwde, 24 jaar oud, op vrijdag 9 juni 1905 in Vianen met Wilhelmus Bijleveld, 28 jaar oud. Wilhelmus is geboren in 1877 in Vianen, zoon van Arie Bijleveld en Maria de Kuijer (Kuiper, Kuger). Wilhelmus is overleden op woensdag 30 maart 1938 in Utrecht, 61 jaar oud.
2 Margrietha van Arum, geboren op dinsdag 3 april 1883 in Hagestein. Margrietha trouwde, 24 jaar oud, op maandag 2 september 1907 in Culemborg met Johannes Hendrikus van Baaijen, 22 jaar oud. Johannes Hendrikus is geboren op donderdag 8 januari 1885 in Culemborg, zoon van Jilles van Baaijen en Anna Maria Huijden.
3 Wilhelmina van Arum, geboren in 1884 in Hagestein. Wilhelmina is overleden op vrijdag 5 december 1884 in Hagestein, 0 jaar oud.
4 Paulina van Arum, geboren op donderdag 4 februari 1886 in Hagestein. Paulina is overleden op donderdag 17 oktober 1946 in Utrecht, 60 jaar oud. Paulina woonde in Vreeswijk.
5 Wilhelmina van Arum, geboren op dinsdag 6 september 1887 in Everdingen. Wilhelmina is overleden op vrijdag 6 juli 1888 in Everdingen, 10 maanden oud.
6 Willem van Arum, geboren op woensdag 12 december 1888 in Everdingen Volgt X-l.
7 Paulus van Arum, geboren op maandag 26 januari 1891 in Everdingen. Paulus is overleden op vrijdag 30 januari 1891 in Everdingen, 4 dagen oud.
8 Hendrik van Arum, geboren op zondag 14 februari 1892 in Everdingen Volgt X-m.
9 Maria van Arum, geboren op woensdag 10 oktober 1894 in Everdingen. Maria trouwde, 21 jaar oud, op zaterdag 4 maart 1916 in Tongelre met Hendricus van Lieshout. Hendricus is geboren in Uden, zoon van Jacobus van Lieshout en Petronella Rutten.
10 Paulus van Arum, geboren op dinsdag 5 mei 1896 in Everdingen Volgt X-n.
11 Johanna van Arum, geboren op dinsdag 5 april 1898 in Everdingen. Johanna is overleden op maandag 31 oktober 1898 in Everdingen, 6 maanden oud.
12 Arnolda van Arum, geboren op woensdag 12 april 1899 in Everdingen. Arnolda trouwde, 23 jaar oud, op woensdag 28 juni 1922 in Vreeswijk met Cornelius Michael van der Linden, 22 jaar oud. Cornelius Michael is geboren in 1900 in Vreeswijk, zoon van Dirk van der Linden en Elisabeth Krak.
13 Jan van Arnhem, geboren op dinsdag 9 oktober 1900 in Everdingen. Jan is overleden op maandag 3 december 1900 in Everdingen, 1 maand oud.
14 Johanna van Arum, geboren op vrijdag 27 juni 1902 in Everdingen. Johanna trouwde, 21 jaar oud, op donderdag 3 januari 1924 in Vreeswijk met Hermanus Cornelis van Straaten, 27 jaar oud. Hermanus is geboren op vrijdag 14 augustus 1896 in Vianen, zoon van Johannis Jacobus van Straaten en Jansje Boereboom.


X-l Willemvan Arum is geboren op woensdag 12 december 1888 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem (Arum) en Wilhelmina van der Mispel. Willem trouwde, 33 jaar oud, op woensdag 7 juni 1922 in Uden met Zija Alucia Bennik, 25 jaar oud. Zija Alucia is geboren in 1897 in Kesteren, dochter van Jan Bennik en Johanna Antonia de Rijk.

X-m Hendrik van Arum is geboren op zondag 14 februari 1892 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem (Arum) en Wilhelmina van der Mispel. Hendrik trouwde, 27 jaar oud, op zondag 8 juni 1919 in Woensel met Nicolasina Gerdina Zwerts. Nicolasina Gerdina is geboren in Oisterwijk, dochter van Peter Wouterus Zwerts en Francisca van Berkel.

X-n Paulus van Arum is geboren op dinsdag 5 mei 1896 in Everdingen, zoon van Willem van Arnhem (Arum) en Wilhelmina van der Mispel. Paulus trouwde, 28 jaar oud, op woensdag 24 september 1924 in Vreeswijk met Hendrika Hougee, 21 of 22 jaar oud. Hendrika is geboren in 1902 in Vreeswijk, dochter van Matthijs Hougee en Anna van Winsen.

IX-m Lambertus van Arnhem (Arem) is geboren in 1861 in Hagestein, zoon van Willem van Arnhem (Arem, Arum) en Willemijntje (Willemina) van der Linden. Lambertus is overleden op maandag 19 augustus 1940 in Utrecht, 79 jaar oud. Lambertus:
(1) trouwde, 29 jaar oud, op donderdag 13 november 1890 in Everdingen met Maria van der Mispel, 28 jaar oud. Maria is geboren in 1862 in Everdingen, dochter van Paulus van der Mispel en Gerarda de Waal. Maria is overleden op maandag 19 februari 1906 in Utrecht, 44 jaar oud.
(2) trouwde, 45 jaar oud, op woensdag 8 augustus 1906 in Utrecht met Johanna Maria van Rossum, 39 jaar oud. Johanna Maria is geboren in 1867 in Utrecht, dochter van Krijn van Rossum en Johanna de Ridder. Zij is weduwe van Jan Brans (ovl. <1906).

Kinderen van Lambertus en Maria:

1 Wilhelmus van Arem, geboren op zaterdag 10 oktober 1891 in Utrecht Volgt X-o.
2 Margaretha van Arem, geboren op woensdag 21 december 1892 in Utrecht. Margaretha trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 17 april 1918 in Utrecht met Johannes Bouwman, 25 jaar oud. Johannes is geboren in 1893 in Woerden, zoon van Adrianus Bouwman en Maria Lemmers.
3 Wilhelmina Arnolda van Arem, geboren op vrijdag 14 september 1894 in Utrecht. Wilhelmina Arnolda trouwde, 21 jaar oud, op woensdag 7 juni 1916 in Utrecht met Cornelis van Maarschalkerweerd, 23 jaar oud. Cornelis is geboren in 1893 in Utrecht, zoon van Gerardus Hendrikus van Maarschalkerweerd en Adriana Margaretha Wollijndo Kool. Cornelis is overleden op dinsdag 26 april 1938 in Utrecht, 45 jaar oud.
4 Paulina van Arem, geboren op vrijdag 15 november 1895 in Utrecht. Paulina is overleden op maandag 29 november 1897 in Utrecht, 3 jaar oud.
5 Paulus van Arem, geboren op donderdag 2 juni 1898 in Utrecht. Paulus is overleden op woensdag 27 juli 1898 in Utrecht, 0 jaar oud.
6 Paulina Maria van Arem, geboren op zaterdag 14 april 1900 in Utrecht. Paulina trouwde, 25 jaar oud, op donderdag 10 september 1925 in Utrecht met Wilhelmus Josephus Albertus Nass, 24 jaar oud. Wilhelmus is geboren in 1901 in Utrecht, zoon van Cornelis Wilhelmus Nass en Johanna Lancee.
7 Hendrik Bartholomeus van Arem, geboren op zondag 26 oktober 1902 in Utrecht.Kind van Lambertus en Johanna Maria:

8 Bartholomeus van Arem, geboren in 1910 in Utrecht, Volgt X-p.


X-o Wilhelmus van Arem is geboren op zaterdag 10 oktober 1891 in Utrecht, zoon van Lambertus van Arnhem (Arem) en Maria van der Mispel. Wilhelmus trouwde,
(1) 24 jaar oud, op woensdag 24 mei 1916 in Utrecht met Zwaantje Jacoba van der Weijde, 26 jaar oud. Zwaantje Jacoba is geboren in 1890 in Utrecht, dochter van Cornelis van der Weijde en Maria van Breukelen. Zwaantje Jacoba is overleden op donderdag 7 september 1922 in Utrecht, 32 jaar oud.
(2) 31 jaar oud, op woensdag 27 juni 1923 in Utrecht met Johanna Zwirs, 33 jaar oud. Johanna is geboren in 1890 in Haarlem, dochter van Bernardus Zwirs en Hentje van Karsbergen. Johanna is overleden op maandag 11 juni 1945 in Utrecht, 55 jaar oud.

X-p Bartholomeus van Arem is geboren in 1910 in Utrecht, zoon van Lambertus van Arnhem (Arem) (zie IX-m) en Johanna Maria van Rossum. Bartholomeus, kantoorbediende, trouwde, 24 jaar oud, op maandag 22 januari 1934 in Helmond met Alijda Maria Bouwman, 21 jaar oud. Alijda is geboren in 1913 in Helmond, dochter van Willem Bouwman en Theodora Pouw.

VIII-j Cornelis van Arnhem (Arem) is geboren op zondag 7 juni 1818 in Everdingen, zoon van Hendrik van Arnhem (Arem) en Elisabeth Lambo(o) (Langboom). Cornelis is overleden op zondag 23 april 1893 in Culemborg, 74 jaar oud. Cornelis trouwde, 32 jaar oud, op donderdag 15 mei 1851 in Everdingen met Geertruida Sprong (Spronk), 29 jaar oud. Geertruida is geboren op woensdag 5 december 1821 in Everdingen, dochter van Willem Sprong en Alexandrina Catharina van Sterkenburg. Geertruida is overleden op dinsdag 30 juli 1907 in Culemborg, 85 jaar oud.

Kinderen van Cornelis en Geertruida:

1 Elisabeth van Arnhem, geboren op dinsdag 16 maart 1852 in Culemborg. Elisabeth is overleden op woensdag 10 maart 1926 in Schalkwijk, 73 jaar oud. Elisabeth trouwde, 26 jaar oud, op dinsdag 5 november 1878 in Schalkwijk met Johannes Franciscus Geurts, 24 jaar oud. Johannes Franciscus is geboren in 1854 in Schalkwijk, zoon van Francis Geurts en Geertrui van Galen.
2 Sandrina van Arnhem, geboren op vrijdag 6 mei 1853 in Everdingen. Sandrina is overleden op zondag 11 juni 1854 in Everdingen, 1 jaar oud.
3 Sandrina van Arnhem, geboren op maandag 16 juli 1855 in Everdingen. Sandrina is overleden op maandag 4 december 1899 in Everdingen, 44 jaar oud. Sandrina trouwde, 29 jaar oud, op vrijdag 6 februari 1885 in Houten met Johannes van der Linden, 26 jaar oud. Johannes is geboren in 1859 in Hagestein, zoon van Gerrit van der Linden en Cornelia Goes. Johannes is overleden op donderdag 29 januari 1931 in Everdingen, 72 jaar oud.
4 Hendrika van Arnhem (Arem), geboren op vrijdag 22 oktober 1858 in Everdingen. Hendrika is overleden op zondag 20 maart 1864 in Everdingen, 5 jaar oud.
5 Willem van Arnhem (Arem), geboren op vrijdag 19 juli 1861 in Everdingen. Willem is overleden op zondag 4 augustus 1861 in Everdingen, 16 dagen oud.
6 Willem van Arnhem, geboren op zondag 12 oktober 1862 in Everdingen Volgt IX-n.
7 Hendrika van Arnhem (Arem), geboren op zaterdag 3 maart 1866 in Everdingen. Hendrika is overleden op maandag 24 januari 1938 in Culemborg, 71 jaar oud. Hendrika trouwde, 27 jaar oud, op donderdag 20 april 1893 in Everdingen met Hendrikus Burgers, wagenmaker, 27 jaar oud. Hendrikus is geboren in 1866 in Everdingen, zoon van Jacobus Burgers en Geertje Hazendonk. Hendrikus is overleden op vrijdag 13 februari 1931 in Culemborg, 65 jaar oud.
8 Adriana van Arnhem, geboren op donderdag 18 november 1869 in Everdingen. Adriana trouwde, 34 jaar oud, op woensdag 4 mei 1904 in Culemborg met Cornelis de Jong, klompenmaker, 37 jaar oud. Cornelis is geboren op vrijdag 16 november 1866 in Culemborg, zoon van Cornelis de Jong en Johanna van Balvers.


IX-n Willem van Arnhem is geboren op zondag 12 oktober 1862 in Everdingen, zoon van Cornelis van Arnhem (Arem) en Geertruida Sprong (Spronk). Willem is overleden op woensdag 9 oktober 1940 in Culemborg, 77 jaar oud. Willem, metselaar, trouwde, 32 jaar oud, op maandag 12 november 1894 in Culemborg met Johanna Frederika, 24 jaar oud. Johanna Frederika is geboren op zondag 6 februari 1870 in Culemborg, dochter van Christoffel Hagedoorn en Elisabeth van Weelij. Johanna Frederika is overleden op donderdag 1 november 1934 in Culemborg, 64 jaar oud.

Kinderen van Willem en Johanna Frederika:

1 Geertrui Elisabeth Maria van Arnhem, geboren in 1895 in Culemborg. Geertrui Elisabeth Maria is overleden op donderdag 14 september 1939 in Culemborg, 44 jaar oud.
2 Christoffel Cornelius Joseph van Arnhem, geboren op zaterdag 3 april 1897 in Culemborg. Volgt X-p.
3 Elisabeth Jacoba Josepha van Arnhem, geboren in 1898 in Culemborg. Elisabeth Jacoba Josepha trouwde, 24 jaar oud, op donderdag 19 oktober 1922 in Culemborg met Hendricus Adrianus Wilhelmus Heijmink, bloemist, 23 jaar oud. Hendricus Adrianus Wilhelmus is geboren in 1899 in Schalkwijk, zoon van Joannes Heijmink en Jacomina Adriana Middelwaart.
4 Cornelia Sanderina Maria van Arnhem, geboren in 1900 in Culemborg. Cornelia trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 16 november 1927 in Utrecht met Ernst Casper Petrus Helwes, 28 jaar oud. Ernst is geboren in 1899 in Amsterdam, zoon van Franz Ernst Helwes en Emma Rosalia Strates.
5 Sandrina Hendrika Adriana van Arnhem, geboren in 1904 in Utrecht. Sandrina Hendrika Adriana is overleden op zaterdag 10 oktober 1931 in Utrecht, 27 jaar oud. Sandrina Hendrika Adriana trouwde met Ludovicus Antonius van Haeren.


X-p Christoffel Cornelius Joseph van Arnhem is geboren op zaterdag 3 april 1897 in Culemborg, zoon van Willem van Arnhem en Johanna Frederika Hagedoorn. Christoffel is overleden op dinsdag 24 december 1963 in Culemborg, 66 jaar oud. Christoffel trouwde, 26 jaar oud, op donderdag 5 juli 1923 in Schalkwijk met Maria Francisca Schevers, 22 jaar oud. Maria is geboren op dinsdag 23 oktober 1900 in Schalkwijk, dochter van Theodorus Lambertus Schevers en Joanna Cornelia Maria Peek. Maria is overleden op donderdag 23 december 1976 in Culemborg, 76 jaar oud.

Kinderen van Christoffel en Maria:

1 Therizia Jozefina van Arnhem. Therizia is overleden op zondag 12 april 1936 in Culemborg.
2 Maria Theresia B. van Arnhem, geboren op dinsdag 2 augustus 1932 in Culemborg. Maria is overleden op zaterdag 8 december 2001 in Culemborg, 69 jaar oud. Maria trouwde met Ouburg.
3 Joséphine B. van Arnhem, geboren op maandag 19 februari 1934 in Culemborg. Joséphine is overleden op zaterdag 11 februari 1989 in Culemborg, 54 jaar oud.


VIII-k Hendrik (Hendrikus) van Arnhem (Aarnhem, Arem) is geboren op donderdag 2 maart 1826 in Everdingen, zoon van Hendrik van Arnhem (Arem) en Elisabeth Lambo(o) (Langboom). Hendrik (Hendrikus):
(1) trouwde, 27 jaar oud, op maandag 2 mei 1853 in Everdingen met Margaretha (Margrietta) de Ridder, 31 jaar oud. Margaretha (Margrietta) is geboren in 1822 in Vianen, dochter van Anthonij de Ridder en Johanna van Hogewaarde. Margaretha (Margrietta) is overleden op zondag 1 september 1861 in Everdingen, 39 jaar oud.
(2) trouwde, minstens 46 jaar oud, op vrijdag 17 mei 1872 met Wilhelmina van Kampen, minstens 40 jaar oud. Wilhelmina is geboren op donderdag 3 mei 1832. Zij is weduwe van Jan Dubbers (ovl. <1861). Wilhelmina is overleden op zaterdag 21 april 1900 in Everdingen, 67 jaar oud.

Kinderen van Hendrik (Hendrikus) en Margaretha (Margrietta):

1 Hendrikus van Arnhem, geboren op vrijdag 17 februari 1854 in Everdingen Volgt IX-o.
2 NN van Arnhem, levenloos geboren zoon, geboren op maandag 18 mei 1857 in Everdingen.
3 Johanna van Arnhem, geboren op zondag 3 oktober 1858 in Everdingen. Johanna is overleden op vrijdag 15 april 1859 in Everdingen, 6 maanden oud.

Kinderen van Hendrik (Hendrikus) en Wilhelmina:

1 Margaretha van Arnhem (Aarnhem, Arem), geboren op maandag 9 december 1872.
2 Johannes van Arnhem (Arem), geboren op woensdag 24 september 1873 in Everdingen Volgt IX-p.
3 Elisabeth van Arnhem (Aarnhem, Arem), geboren op zaterdag 23 oktober 1875 in Grave.
4 Maaike (Maria) van Arnhem, geboren op dinsdag 22 juni 1880 in Everdingen. Maaike (Maria) trouwde, 25 jaar oud, op donderdag 2 november 1905 in Everdingen met Anthonie Dubbers, 26 jaar oud. Anthonie is geboren in 1879 in Everdingen, zoon van Pieter Dubbers en Maaike de Jong.


IX-o Hendrikus van Arnhem is geboren op vrijdag 17 februari 1854 in Everdingen, zoon van Hendrik (Hendrikus) van Arnhem (Aarnhem, Arem) en Margaretha (Margrietta) de Ridder. Hendrikus is overleden op zondag 4 mei 1930 in Arnhem, 76 jaar oud. Hendrikus, arbeider, trouwde, 32 jaar oud, op donderdag 25 februari 1886 in Everdingen met Elisabeth Hendriks, 23 jaar oud. Elisabeth is geboren in 1863 in Hagestein, dochter van Roelof Hendriks en Johanna Bongers. Zij is weduwe van Jan van Geffen (ovl. <1886). Elisabeth is overleden op zondag 17 februari 1929 in Arnhem, 66 jaar oud.

Kinderen van Hendrikus en Elisabeth:

1 Hendrikus van Arnhem, geboren op zaterdag 11 september 1886 in Everdingen Volgt X-p.
2 Margaretha van Arnhem, geboren op zondag 25 september 1887 in Everdingen. Margaretha is overleden op dinsdag 25 september 1888 in Everdingen, 1 jaar oud.
3 Roelof van Arnhem, geboren op woensdag 31 oktober 1888 in Everdingen. Roelof is overleden op zondag 18 november 1888 in Everdingen, 18 dagen oud.
4 Margaretha van Arnhem, geboren op zondag 27 oktober 1889 in Everdingen. Margaretha trouwde, 19 jaar oud, op woensdag 17 februari 1909 in Arnhem met Hendrik Jan van den Berg, arbeider, 25 jaar oud. Hendrik Jan is geboren in 1884 in Arnhem, zoon van Antonie van den Berg en Johanna van Amerongen. Hij is weduwnaar van Johanna van Geffen (ovl. <1909).
5 Gerarda van Arnhem, geboren op zondag 21 december 1890 in Everdingen. Gerarda is overleden op maandag 1 februari 1892 in Everdingen, 1 jaar oud.
6 Roelof van Arnhem, geboren op zondag 17 januari 1892 in Everdingen. Roelof is overleden op dinsdag 19 april 1892 in Everdingen, 3 maanden oud.
7 Johannes van Arnhem, geboren op zondag 15 januari 1893 in Everdingen. Johannes is overleden op zondag 5 februari 1893 in Everdingen, 21 dagen oud.
8 Roelof van Arnhem, geboren in 1894 in Heusden. Roelof is overleden op dinsdag 24 oktober 1899 in Arnhem, 5 jaar oud.
9 Johanna Elisabeth van Arnhem, geboren in 1901 in Arnhem. Johanna Elisabeth, fabrieksarbeidster, is overleden op zaterdag 31 maart 1917 in Arnhem, 16 jaar oud.
10 Roelof van Arnhem, geboren in 1904 in Arnhem. Roelof is overleden op maandag 9 januari 1905 in Arnhem, 1 jaar oud.
11 Roelof van Arnhem, geboren op maandag 6 augustus 1906 in Arnhem. Roelof is overleden op maandag 20 augustus 1906 in Arnhem, 14 dagen oud.


X-p Hendrikus van Arnhem is geboren op zaterdag 11 september 1886 in Everdingen, zoon van Hendrikus van Arnhem en Elisabeth Hendriks. Hendrikus is overleden op dinsdag 23 oktober 1951 in Arnhem, 65 jaar oud. Hendrikus, arbeider, koetsier, trouwde, 22 jaar oud, op woensdag 1 september 1909 in Arnhem met Toontje Wilhelmina Hese, 20 jaar oud. Toontje Wilhelmina is geboren in 1889 in Arnhem, dochter van Johannes Gerrit Hese en Hermina Mekking.

Kind van Hendrikus en Toontje Wilhelmina:

1 Toontje Wilhelmina van Arnhem, geboren in 1914 in Arnhem. Toontje Wilhelmina is overleden op zondag 8 juli 1923 in Arnhem, 9 jaar oud.


IX-p Johannes van Arnhem (Arem) is geboren op woensdag 24 september 1873 in Everdingen, zoon van Hendrik (Hendrikus) van Arnhem (Aarnhem, Arem) en Wilhelmina van Kampen. Johannes is overleden op vrijdag 11 april 1941 in Culemborg, 67 jaar oud. Johannes trouwde, 43 jaar oud, op donderdag 2 november 1916 in Everdingen met Geertruida Johanna Boksteijn (Boksteyn), 44 jaar oud. Geertruida Johanna is geboren in 1872 in Vreeswijk, dochter van Simon Johannes Boksteyn en Johanna Maria van Mildert. Zij is weduwe van Jacobus de Leeuw (ovl. <1916).

VII-f Otto van Arnhem is geboren op donderdag 18 februari 1790 in Goilberdingen, zoon van Wilhelmus Ignatius (Willem) van Arnhem (Aernhem) en Cornelia Stigters (Slegters). Bij de aangifte van de geboorte van Otto was de volgende getuige aanwezig: Johanna van Arnhem. Otto is overleden op vrijdag 14 juni 1839 in Everdingen, 49 jaar oud. Otto:
(1) trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 23 april 1817 in Everdingen met Hendrika Verweij, 23 jaar oud. Hendrika is geboren in 1794 in Tienhoven, dochter van Cornelis Verweij en Maria Pothuisen.
(2) trouwde, 39 jaar oud, op vrijdag 5 juni 1829 met Hendrica Goes.

Kind van Otto en Hendrika:

1 Willem van Arnhem, geboren op zondag 19 oktober 1817 in Everdingen.
2 Willem van Arnhem, geboren op donderdag 14 januari 1819 in Everdingen.
3 Willem van Arnhem, geboren op vrijdag 26 april 1822 in Everdingen.
4 Maria van Arnhem, geboren op donderdag 10 maart 1825 in Everdingen.


VII-g Pieter (Petrus) van Arnhem is geboren op vrijdag 22 maart 1793 in Goilberdingen, zoon van Wilhelmus Ignatius (Willem) van Arnhem (Aernhem) en Cornelia Stigters (Slegters). Bij de doop van Pieter (Petrus) was de volgende getuige aanwezig: Maria Stigters. Pieter (Petrus) is overleden op dinsdag 6 april 1852 in Utrecht, 59 jaar oud. Pieter (Petrus), timmerman, trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 3 december 1817 in Everdingen met Hendrika van Anraad (Aanraad, Onraad), 24 jaar oud. Hendrika is geboren op maandag 17 juni 1793 in Utrecht, dochter van Huibert van Anraad en Gerarda Huibertze. Hendrika is overleden op maandag 21 maart 1881 in Utrecht, 87 jaar oud.

Kinderen van Pieter (Petrus) en Hendrika:

1 Willem van Arnhem, geboren op maandag 11 mei 1818 in Schonauwen Volgt VIII-l.
2 Gerarda van Arnhem, geboren op woensdag 29 september 1819 in Schonauwen. Gerarda is overleden op vrijdag 11 augustus 1820 in Schonauwen, 10 maanden oud.
3 Gerarda van Arnhem, geboren op zondag 11 februari 1821 in Utrecht. Gerarda is overleden op zondag 4 december 1831 in Utrecht, 10 jaar oud.
4 Hendricus van Arnhem, geboren op donderdag 8 augustus 1822 in Utrecht. Hendricus is overleden op woensdag 23 november 1831 in Utrecht, 9 jaar oud.
5 Huibertus van Arnhem, geboren op donderdag 27 mei 1824 in Utrecht Volgt VIII-m.
6 Johannes van Arnhem, geboren op woensdag 25 januari 1826 in Utrecht.
7 Cornelis van Arnhem, geboren op zaterdag 5 januari 1828 in Utrecht Volgt VIII-n.
8 Pieter van Arnhem, geboren op donderdag 8 oktober 1829 in Utrecht. Pieter is overleden op zondag 6 december 1829 in Utrecht, 1 maand oud.
9 Pieter van Arnhem, geboren op zondag 10 oktober 1830 in Utrecht. Pieter is overleden op zondag 17 juli 1831 in Utrecht, 9 maanden oud.
10 Gerarda van Arnhem, geboren op donderdag 4 juli 1833 in Utrecht. Gerarda is overleden op donderdag 9 augustus 1855 in Utrecht, 22 jaar oud.
Notitie bij overlijden van Gerarda: Ongehuwd
11 Hendricus van Arnhem, geboren op zondag 1 maart 1835 in Utrecht. Hendricus is overleden op donderdag 24 september 1863 in Utrecht, 28 jaar oud.
Notitie bij overlijden van Hendricus: Ongehuwd
12 Elisabeth van Arnhem, geboren op woensdag 17 augustus 1836 in Utrecht. Elisabeth is overleden op donderdag 29 juni 1876 in Utrecht, 39 jaar oud.
Notitie bij overlijden van Elisabeth: Ongehuwd


VIII-l Willem van Arnhem is geboren op maandag 11 mei 1818 in Schonauwen, zoon van Pieter (Petrus) van Arnhem en Hendrika van Anraad (Aanraad, Onraad). Willem is overleden op zondag 19 juni 1898 in Utrecht, 80 jaar oud. Willem trouwde, 23 jaar oud, op woensdag 8 september 1841 in Utrecht met Magdalena Cornelia Maria van Dillen, 22 jaar oud. Magdalena Cornelia Maria is geboren in 1819 in Utrecht, dochter van Jacobus van Dillen en Johanna Catharina van Dillen. Magdalena Cornelia Maria is overleden op donderdag 1 november 1888 in Utrecht, 69 jaar oud.

Kinderen van Willem en Magdalena Cornelia Maria:

1 Petrus Jacobus van Arnhem, geboren op zondag 19 juni 1842 in Utrecht. Volgt IX-q.
2 Jacobus Theodorus van Arnhem, geboren op donderdag 7 maart 1844 in Utrecht. Volgt IX-r.
3 Hendrikus van Arnhem, geboren op dinsdag 17 maart 1846 in Utrecht. Hendrikus is overleden op zondag 7 november 1847 in Utrecht, 1 jaar oud.
4 Theodorus Johannes van Arnhem, geboren op vrijdag 29 september 1848 in Utrecht. Theodorus Johannes is overleden op maandag 30 oktober 1848 in Utrecht, 1 maand oud.
5 Theodorus Wilhelmus van Arnhem, geboren op donderdag 18 oktober 1849 in Utrecht. Volgt IX-s.
6 Johannes Jacobus van Arnhem, geboren op zondag 9 november 1851 in Utrecht. Volgt IX-t.
7 Johanna van Arnhem, geboren op woensdag 26 april 1854 in Utrecht. Johanna is overleden op dinsdag 4 juli 1854 in Utrecht, 0 jaar oud.
8 Hendrikus van Arnhem, geboren op zondag 12 augustus 1855 in Utrecht. Hendrikus is overleden op dinsdag 2 oktober 1855 in Utrecht, 0 jaar oud.
9 Wilhelmus van Arnhem, geboren op zaterdag 26 juli 1856 in Utrecht. Wilhelmus is overleden op vrijdag 1 mei 1857 in Utrecht, 0 jaar oud.
10 Wilhelmus van Arnhem, geboren op maandag 5 april 1858 in Utrecht. Wilhelmus is overleden op zondag 8 maart 1863 in Utrecht, 4 jaar oud.
11 Johanna Catharina van Arnhem, geboren op zaterdag 8 maart 1862 in Utrecht. Johanna Catharina is overleden op zaterdag 14 maart 1863 in Utrecht, 1 jaar oud.


IX-q Petrus Jacobus van Arnhem is geboren op zondag 19 juni 1842 in Utrecht, zoon van Willem van Arnhem en Magdalena Cornelia Maria van Dillen. Petrus Jacobus is overleden op dinsdag 10 mei 1910 in Utrecht, 67 jaar oud. Petrus Jacobus trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 2 februari 1870 in Utrecht met Johanna Bregitta van Zijl, 25 jaar oud. Johanna Bregitta is geboren in 1845 in Utrecht, dochter van Gerrit van Zijl en Francina van Zwol.

Kinderen van Petrus Jacobus en Johanna Bregitta:

1 Magdalena Francisca Maria van Arnhem, geboren op zondag 4 december 1870 in Utrecht. Magdalena Francisca Maria is overleden op maandag 11 september 1933 in Utrecht, 62 jaar oud. Magdalena Francisca Maria trouwde, 30 jaar oud, op woensdag 8 mei 1901 in Utrecht met Arnoldus Gregorius Copier, 30 jaar oud. Arnoldus Gregorius is geboren in 1871 in ´s Hertogenbosch, zoon van Arnoldus Gregorius Copier en Antonetta Cecilia van de Wetering.
2 Gerardus Wilhelmus van Arnhem, geboren op donderdag 11 juli 1872 in Utrecht. Gerardus Wilhelmus is overleden op zaterdag 12 maart 1910 in Utrecht, 37 jaar oud.
3 Wilhelmina Huberta van Arnhem, geboren op donderdag 9 juli 1874 in Utrecht. Wilhelmina Huberta is overleden op dinsdag 30 maart 1875 in Utrecht, 1 jaar oud.
4 Wilhelmus Gerardus van Arnhem, geboren op donderdag 30 september 1875 in Utrecht. Volgt X-q.
5 Hendricus Petrus van Arnhem, geboren op zaterdag 2 maart 1878 in Utrecht. Hendricus Petrus is overleden op zondag 23 februari 1879 in Utrecht, 1 jaar oud.
6 Johannes Franciscus van Arnhem, geboren op dinsdag 15 juni 1880 in Utrecht. Johannes Franciscus is overleden op maandag 5 juli 1880 in Utrecht, 20 dagen oud.
7 Johannes Petrus van Arnhem, geboren op vrijdag 8 juli 1881 in Utrecht. Johannes Petrus is overleden op maandag 7 oktober 1901 in Utrecht, 20 jaar oud.
8 Jacoba Helena van Arnhem, geboren op dinsdag 9 oktober 1883 in Utrecht. Jacoba Helena is overleden op donderdag 21 augustus 1884 in Utrecht, 0 jaar oud.
9 Jacobus Leonardus van Arnhem, geboren op zondag 21 maart 1886 in Utrecht. Jacobus Leonardus is overleden op maandag 25 oktober 1886 in Utrecht, 7 maanden oud.
10 Jacoba Helena van Arnhem, geboren op vrijdag 27 april 1888 in Utrecht. Jacoba Helena is overleden op zaterdag 30 november 1889 in Utrecht, 1 jaar oud.


X-q Wilhelmus Gerardus van Arnhem geboren op donderdag 30 september 1875 in Utrecht, zoon van Petrus Jacobus van Arnhem en Johanna Bregitta van Zijl. Wilhelmus Gerardus is overleden op donderdag 29 maart 1934 in Utrecht, 58 jaar oud. Wilhelmus Gerardus trouwde, 29 jaar oud, op woensdag 1 maart 1905 in Utrecht met Laurina Maria Vleugel, 24 jaar oud. Laurina Maria is geboren in 1881 in Utrecht, dochter van Laurens Vleugel en Geertruida Johanna Flumans. Laurina is overleden op dinsdag 2 maart 1943 in Utrecht, 62 jaar oud.

Kinderen van Wilhelmus Gerardus en Laurina Maria:

1 Johanna Geertruida van Arnhem, geboren in 1906 in Utrecht. Johanna trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 24 februari 1932 in Utrecht met Johannes Peek, 23 jaar oud. Johannes is geboren in 1909 in Utrecht, zoon van Cornelis Adrianus Peek en Theodora Cornelia Tukker.
2 Clasina van Arnhem, geboren in 1910 in Utrecht.Clasina, huishoudster, is overleden.
3 Geertruida Johanna van Arnhem, geboren op zondag 19 maart 1911 in Utrecht. Geertruida Johanna is overleden op donderdag 7 december 2000 in Utrecht, 89 jaar oud. Geertruida Johanna trouwde, 30 jaar oud, op woensdag 13 augustus 1941 in Utrecht met Hubertus Regter, 27 jaar oud. Hubertus is geboren op zondag 2 augustus 1914 in Utrecht, zoon van Marinus Hendrikus Regter en Adriana Antonia Lorijn. Hubertus is overleden op donderdag 28 oktober 1993 in Utrecht, 79 jaar oud.
4 Bernardus Franciscus van Arnhem, geboren in 1913 in Utrecht. Bernardus Franciscus is overleden op zondag 13 mei 1917 in Utrecht, 4 jaar oud.
5 Wilhelmus Gerardus van Arnhem, geboren in 1914 in Utrecht. Wilhelmus Gerardus is overleden op dinsdag 24 december 1918 in Utrecht, 4 jaar oud.
6 Antonius Marinus van Arnhem, geboren op maandag 2 april 1917 in Utrecht. Antonius Marinus is overleden op zondag 22 april 1917 in Utrecht, 20 dagen oud.


IX-r Jacobus Theodorus van Arnhem is geboren op donderdag 7 maart 1844 in Utrecht, zoon van Willem van Arnhem en Magdalena Cornelia Maria van Dillen. Jacobus Theodorus is overleden op donderdag 17 januari 1878 in Utrecht, 34 jaar oud. Jacobus Theodorus trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 10 mei 1871 in Utrecht met Helena van Beek, 25 jaar oud. Helena is geboren in 1846 in Utrecht, dochter van Antonius van Beek en Maria van Dam. Helena is overleden op woensdag 9 juli 1919 in Utrecht, 73 jaar oud.

Kinderen van Jacobus Theodorus en Helena:

1 Wilhelmus Jacobus van Arnhem, geboren op vrijdag 9 februari 1872 in Utrecht. Volgt X-r.
2 Anthonius Jacobus van Arnhem, geboren op vrijdag 2 mei 1873 in Utrecht. Anthonius Jacobus is overleden op zaterdag 16 juni 1877 in Utrecht, 4 jaar oud.
3 Jacobus Theodorus van Arnhem, geboren op maandag 10 augustus 1874 in Utrecht. Volgt X-s.
4 Marinus Jacobus van Arnhem, geboren op dinsdag 25 juli 1876 in Utrecht. Volgt X-t.
5 Antonius Jacobus van Arnhem, geboren op donderdag 6 december 1877 in Utrecht. Volgt X-u.


X-r Wilhelmus Jacobus van Arnhem is geboren op vrijdag 9 februari 1872 in Utrecht, zoon van Jacobus Theodorus van Arnhem en Helena van Beek. Wilhelmus Jacobus is overleden op zondag 25 maart 1906 in Utrecht, 34 jaar oud. Wilhelmus Jacobus trouwde, 23 jaar oud, op woensdag 8 mei 1895 in Utrecht met Maria Catharina van Kesteren, 21 jaar oud. Maria Catharina is geboren in 1874 in Bunnik, dochter van Willem van Kesteren en Hendrica Catharina van Raaij.

Kinderen van Wilhelmus Jacobus en Maria Catharina:

1 Helena Hendrika van Arnhem, geboren op dinsdag 24 december 1895 in Utrecht. Helena Hendrika trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 24 augustus 1921 in Utrecht met Johannes Hendrik van Nimwegen, 27 jaar oud. Johannes Hendrik is geboren in 1894 in Utrecht, zoon van Johannes Hendrik van Nimwegen en Johanna Wilhelina Wilson.
2 Wilhelmus Jacobus van Arnhem, geboren op donderdag 8 april 1897 in Utrecht. Wilhelmus Jacobus is overleden op vrijdag 23 april 1897 in Utrecht, 15 dagen oud.
3 Jacobus Theodorus Wilhelmus van Arnhem, geboren op vrijdag 7 januari 1898 in Utrecht. Volgt XI-h.
4 Wilhelmus Jacobus van Arnhem, geboren op zondag 15 oktober 1899 in Utrecht. Wilhelmus Jacobus is overleden op zondag 24 maart 1918 in Utrecht, 18 jaar oud.
5 Marinus Jacobus Wilhelmus van Arnhem, geboren op dinsdag 7 mei 1901 in Utrecht. Volgt XI-i.
6 Hendrika Maria van Arnhem, geboren op maandag 11 augustus 1902 in Utrecht. Hendrika Maria is overleden op donderdag 3 januari 1924 in Utrecht, 21 jaar oud.
7 Anthonius Jacobus Wilhelmus van Arnhem, geboren in 1904 in Utrecht. Volgt XI-j.
6 Albertus Wilhelmus van Arnhem, geboren in 1905 in Utrecht. Albertus Wilhelmus is overleden op woensdag 24 mei 1905 in Utrecht, 0 jaar oud.
6 Theodorus van Arnhem, geboren op een onbekende dag in februari 1906 in Utrecht. Theodorus is overleden op vrijdag 30 maart 1906 in Utrecht, 1 maand oud.


XI-h Jacobus Theodorus Wilhelmus van Arnhem is geboren op vrijdag 7 januari 1898 in Utrecht, zoon van Wilhelmus Jacobus van Arnhem (zie X-r) en Maria Catharina van Kesteren. Jacobus trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 22 augustus 1923 in Utrecht met Geertruida Werdler, 22 of 23 jaar oud. Geertruida is geboren in 1900 in Utrecht, dochter van Carel Fredrik Werdler en Maria van der Velden.

XI-i Marinus Jacobus Wilhelmus van Arnhem is geboren op dinsdag 7 mei 1901 in Utrecht, zoon van Wilhelmus Jacobus van Arnhem (zie X-r) en Maria Catharina van Kesteren. Marinus is overleden op zondag 21 november 1948 in Utrecht, 47 jaar oud. Marinus trouwde, 30 jaar oud, op woensdag 25 november 1931 in Utrecht met Wilhelmina van Zutphen, 26 jaar oud. Wilhelmina is geboren in 1905 in Utrecht, dochter van Hendricus van Zutphen en Anna Maria Polfliet.

XI-j Anthonius Jacobus Wilhelmus van Arnhem is geboren in 1904 in Utrecht, zoon van Wilhelmus Jacobus van Arnhem (zie X-r) en Maria Catharina van Kesteren. Anthonius trouwde, 27 of 28 jaar oud, op donderdag 25 februari 1932 in Utrecht met Johanna Margaretha van Rooijen, 24 of 25 jaar oud. Johanna is geboren in 1907 in Utrecht, dochter van Pieter Cornelis van Rooijen en Helena Clasina Johanna Koppers.


X-s Jacobus Theodorus van Arnhem is geboren op maandag 10 augustus 1874 in Utrecht, zoon van Jacobus Theodorus van Arnhem en Helena van Beek. Jacobus Theodorus is overleden op dinsdag 23 september 1930 in Utrecht, 55 jaar oud. Jacobus Theodorus trouwde, 30 jaar oud, op woensdag 17 mei 1905 in Utrecht met Hendrika van der Kraats, 23 jaar oud. Hendrika is geboren in 1882 in Utrecht, dochter van Hendrik van der Kraats en Helena Griesen.

Kinderen van Jacobus Theodorus en Hendrika:

1 Helena Hendrika van Arnhem, geboren in 1906 in Utrecht. Helena trouwde, 23 jaar oud, op zondag 29 september 1929 in Utrecht met Cornelis Gerardus van Hensbergen, 23 jaar oud. Cornelis is geboren in 1906 in Utrecht, zoon van Antonius Philippus van Hensbergen en Cornelia Adriana Camu.
2 Hendrika Josephina van Arnhem, geboren in 1909 in Utrecht. Hendrika trouwde, 21 jaar oud, op donderdag 1 mei 1930 in Utrecht met Johannes Meijer, 24 jaar oud. Johannes is geboren in 1906 in Kampen, zoon van Hendrik Jan Meijer en Boukien de Vries.
3 Jacoba Theodora van Arnhem, geboren in 1911 in Utrecht. Jacoba is overleden. Jacoba trouwde, 20 jaar oud, op woensdag 27 mei 1931 in Utrecht met Antonius Hendrikus Agterberg, 24 jaar oud. De scheiding werd uitgesproken op woensdag 19 april 1944 in Utrecht (Echtscheiding). Antonius is geboren in 1907 in Amersfoort, zoon van Gerardus Agterberg en Sophia Pot. Antonius is overleden op maandag 19 juli 1948 in Utrecht, 41 jaar oud.


X-t Marinus Jacobus van Arnhem is geboren op dinsdag 25 juli 1876 in Utrecht, zoon van Jacobus Theodorus van Arnhem en Helena van Beek. Marinus Jacobus is overleden op donderdag 31 december 1936 in Utrecht, 59 jaar oud. Marinus Jacobus trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 8 mei 1901 in Utrecht met Geertruida van Kesteren, 25 jaar oud. Geertruida is geboren in 1876 in Bunnik, dochter van Willem van Kesteren en Hendrica Catharina van Raaij.

Kind van Marinus Jacobus en Geertruida:

1 Jacobus Theodorus van Arnhem, geboren op dinsdag 22 juli 1902 in Utrecht. Volgt XI-h.
2 Hendrika Catharina van Arnhem, geboren in 1904 in Utrecht. Hendrika trouwde, 25 jaar oud, op donderdag 27 juni 1929 in Amsterdam met Leonardus Franciscus Schoonhoven, werkman, 27 jaar oud. Leonardus is geboren in 1902 in Utrecht, zoon van Franciscus Schoonhoven en Hendrina Mijntje van Leur.
3 Marinus Jacobus van Arnhem, geboren in 1920 in Utrecht. Marinus Jacobus is overleden op zaterdag 4 juni 1921 in Utrecht, 1 jaar oud.


XI-h Jacobus Theodorus van Arnhem is geboren op dinsdag 22 juli 1902 in Utrecht, zoon van Marinus Jacobus van Arnhem (zie I) en Geertruida van Kesteren. Jacobus trouwde, 26 jaar oud, op donderdag 27 december 1928 in Utrecht met Johanna Versteeg, 24 jaar oud. Johanna is geboren in 1904 in Utrecht, dochter van Willem Versteeg en Johanna Maria Pepermans.

Kind van Jacobus en Johanna:

1 NN van Arnhem, levenloos geboren kind, geboren op dinsdag 27 juni 1944 in Utrecht.


X-u Antonius Jacobus van Arnhem is geboren op donderdag 6 december 1877 in Utrecht, zoon van Jacobus Theodorus van Arnhem en Helena van Beek. Antonius is overleden op woensdag 27 december 1944 in Zeist, 67 jaar oud. Antonius Jacobus trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 22 juni 1904 in Utrecht met Hendrica Catharina van Kesteren, 21 jaar oud. Hendrica Catharina is geboren in 1883 in Bunnik, dochter van Willem van Kesteren en Hendrica Catharina van Raaij.

Kind van Antonius Jacobus en Hendrica Catharina:

1 Helena van Arnhem, geboren in 1906 in Utrecht. Helena trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 30 april 1930 in Utrecht met Theodorus Anthonius Lisman, 23 jaar oud. De scheiding werd uitgesproken op woensdag 13 mei 1942 in Utrecht (Echtscheiding). Theodorus is geboren in 1907 in Utrecht, zoon van Anthonius Cornelis Lisman en Gerarda van den Boog.
2 Jacobus Theodorus van Arnhem, geboren in 1911 in Utrecht. Volgt XI-i.
3 NN van Arnhem, levenloos geboren dochter, geboren op zondag 13 september 1914 in Utrecht.


XI-i Jacobus Theodorus van Arnhem is geboren in 1911 in Utrecht, zoon van Antonius Jacobus van Arnhem (zie X-u) en Hendrica Catharina van Kesteren. Jacobus trouwde, 21 jaar oud, op woensdag 9 november 1932 in Utrecht met Maria Vis, 21 jaar oud. Maria is geboren in 1911 in Utrecht, dochter van Leonardus Vis en Elisabeth Johanna Kolsteeg.


IX-s Theodorus Wilhelmus van Arnhem geboren op donderdag 18 oktober 1849 in Utrecht, zoon van Willem van Arnhem en Magdalena Cornelia Maria van Dillen. Theodorus Wilhelmus trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 14 juni 1876 in Utrecht met Maria Louisa Spaan, 23 jaar oud. Maria Louisa is geboren in 1853 in Utrecht, dochter van Arie Adrianus Spaan en Fina Hendrijnna van Brakel. Maria Louisa is overleden op donderdag 11 juni 1931 in Driebergen-Rijsenburg, 78 jaar oud.

Kind van Theodorus Wilhelmus en Maria Louisa:

1 Anna Maria van Arnhem, geboren op woensdag 7 maart 1877 in Utrecht. Anna Maria is overleden op maandag 20 april 1936 in Driebergen-Rijsenburg, 59 jaar oud.


IX-t Johannes Jacobus van Arnhem geboren op zondag 9 november 1851 in Utrecht, zoon van Willem van Arnhem en Magdalena Cornelia Maria van Dillen. Johannes Jacobus is overleden op zaterdag 15 april 1893 in Utrecht, 41 jaar oud. Johannes Jacobus, telegrafist spoorwegen:
(1) trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 14 juni 1876 in Utrecht met Sophia Elizabeth ter Heide, 24 jaar oud. Sophia Elizabeth is geboren in 1852 in De Bilt, dochter van Franciscus ter Heide en Cristina van den Hoek. Sophia Elizabeth is overleden op maandag 5 november 1888 in Utrecht, 36 jaar oud.
(2) trouwde, 37 jaar oud, op woensdag 16 oktober 1889 in Utrecht met Eugenie Carolina Marquenie, 41 jaar oud. Eugenie Carolina is geboren op donderdag 12 oktober 1848 in Amersfoort, dochter van Franciscus Marquenie en Antonia Vis. Eugenie is overleden op woensdag 19 februari 1902 in Rotterdam, 53 jaar oud.

Kinderen van Johannes Jacobus en Sophia Elizabeth:

1 Wilhellmus Marinus van Arnhem, geboren op zondag 25 maart 1877 in Utrecht. Volgt X-v.
2 Franciscus Johannes van Arnhem, geboren op donderdag 24 oktober 1878 in Utrecht. Franciscus Johannes is overleden op zondag 12 januari 1879 in Utrecht, 2 maanden oud.
3 Christina Johanna van Arnhem, geboren op maandag 21 juni 1880 in Utrecht.
4 Magdalena Cornelia Maria van Arnhem, geboren op donderdag 31 augustus 1882 in Utrecht. Magdalena Cornelia Maria trouwde, 35 jaar oud, op woensdag 1 mei 1918 in Utrecht met Hendrik Thomas, 33 jaar oud. Hendrik is geboren in 1885 in Laag Nieuwkoop, zoon van Anthonius Thomas en Margaretha Ekelschot.
5 Johannes Theodorus van Arnhem, geboren op donderdag 22 juli 1886 in Utrecht. Johannes Theodorus is overleden op vrijdag 14 oktober 1887 in Utrecht, 1 jaar oud.


X-v Wilhelmus Marinus van Arnhem is geboren op zondag 25 maart 1877 in Utrecht, zoon van Johannes Jacobus van Arnhem en Sophia Elizabeth ter Heide. Wilhelmus is overleden op dinsdag 9 november 1948 in Utrecht, 71 jaar oud. Wilhellmus Marinus trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 30 juli 1902 in Utrecht met Mechteline Wilhelmina Catharina Boers, 32 jaar oud. Mechteline Wilhelmina Catharina is geboren in 1870 in Utrecht, dochter van Adrianus Antonie Boers en Catharina Johanna Bruyninck. Zij is weduwe van Johannes Nicolaas Proost (ovl. <1902).

Kind van Wilhellmus en Mechteline:

1 Wilhelmus Marinus van Arnhem, geboren in 1904 in Utrecht. Volgt XI-j.


XI-j Wilhelmus Marinus van Arnhem is geboren in 1904 in Utrecht, zoon van Wilhellmus Marinus van Arnhem (zie X-v) en Mechteline Wilhelmina Catharina Boers. Wilhelmus trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 16 mei 1928 in Utrecht met Gijsberta Antonia van Schaik, 21 jaar oud. Gijsberta is geboren in 1907 in Utrecht, dochter van Antoon Gerardus van Schaik en Gijsberta Ligtenberg.

VIII-m Huibertus van Arnhem is geboren op donderdag 27 mei 1824 in Utrecht, zoon van Pieter (Petrus) van Arnhem en Hendrika van Anraad (Aanraad, Onraad). Huibertus trouwde, 28 jaar oud, op woensdag 1 december 1852 in Utrecht met Fransisca Johanna Rietveld, 26 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk: Erkend: Huberta Francisca, geboren op 19-7-1851 te Utrecht
Fransisca Johanna is geboren in 1826 in Utrecht, dochter van Magdalena Rietveld.

Kind van Huibertus en Fransisca Johanna:

1 Huberta Francisca van Rietveld, geboren op vrijdag 18 juli 1851 in Utrecht. Notitie bij Huberta: Bij het huwelijk hebben zij dit kind erkend.
2 Pieter van Arnhem, geboren op woensdag 9 maart 1853 in Utrecht.
1 Helena Hendrika van Arnhem, geboren in 1856. Helena Hendrika is overleden op zondag 15 november 1857 in Utrecht, 1 jaar oud.


VIII-n Cornelis van Arnhem is geboren op zaterdag 5 januari 1828 in Utrecht, zoon van Pieter (Petrus) van Arnhem en Hendrika van Anraad (Aanraad, Onraad). Cornelis is overleden op vrijdag 9 februari 1883 in Amsterdam, 55 jaar oud. Cornelis, schrijnwerker, kistenmaker, meubelmaker, trouwde, 25 jaar oud, op donderdag 14 april 1853 in Amersfoort met Dirkje Koreman, 23 jaar oud. Dirkje is geboren op vrijdag 2 oktober 1829 in Amersfoort, dochter van Antonie Koreman en Johanna Sas. Dirkje is overleden op woensdag 23 februari 1910 in Amsterdam, 80 jaar oud.

Kinderen van Cornelis en Dirkje:

1 Hendrica van Arnhem, geboren op donderdag 12 januari 1854 in Amersfoort. Hendrica is overleden op vrijdag 20 april 1860 in Utrecht, 6 jaar oud.
2 Johanna Catharina van Arnhem, geboren op dinsdag 13 januari 1857 in Amersfoort. Notitie bij Johanna: Woonde in 1886 in Amsterdam. Johanna trouwde, ten hoogste 29 jaar oud, vóór 1886 met [waarschijnlijk] Bernardus Hermanus Lammers, bootwerker.
3 Maria Dirkje van Arnhem, geboren op dinsdag 20 maart 1860 in Utrecht. Maria Dirkje is overleden op zaterdag 11 april 1914 in Amsterdam, 54 jaar oud.
4 Cornelis Pieter van Arnhem, geboren op zondag 19 oktober 1862 in Amsterdam Volgt IX-u.
5 Johannes Hendrik van Arnhem, geboren op donderdag 22 juni 1865 in Alkmaar Volgt IX-v.
6 Karel Hubertus van Arnhem, geboren op woensdag 20 mei 1868 in Alkmaar. Karel Hubertus is overleden op maandag 14 september 1868 in Alkmaar, 3 maanden oud.
7 Willem Hubertus van Arnhem, geboren op zondag 2 april 1871 in Alkmaar Volgt IX-w.


IX-u Cornelis Pieter van Arnhem is geboren op zondag 19 oktober 1862 in Amsterdam, zoon van Cornelis van Arnhem en Dirkje Koreman. Cornelis Pieter is overleden op woensdag 17 april 1901 in Amsterdam, 38 jaar oud. Cornelis Pieter trouwde, 26 jaar oud, op zondag 12 mei 1889 in Amsterdam met Margrietha Gerarda Wiertz, 21 jaar oud. Margrietha Gerarda is geboren op zondag 1 september 1867 in Amersfoort, dochter van Leonardus Wiertz en Margrietha Gravel. Margrietha Gerarda is overleden op maandag 12 oktober 1942 in Amsterdam, 75 jaar oud.

Kinderen van Cornelis Pieter en Margrietha Gerarda:

1 Margrietha Gerarda van Arnhem, geboren op zondag 6 juli 1890 in Amsterdam. Margrietha Gerarda is overleden op maandag 3 november 1890 in Amsterdam, 3 maanden oud.
2 Cornelia Dirkje van Arnhem, geboren op maandag 19 oktober 1891 in Amsterdam. Cornelia trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 6 juni 1917 in Amsterdam met Johannes Petrus van der Vliet, spoorwegarbeider, 25 jaar oud. Johannes is geboren in 1892 in Amsterdam, zoon van Hermanus Theodorus van der Vliet en Alida Catharina Struk.
3 Helena Hendrica Gerarda van Arnhem, geboren op vrijdag 21 april 1893 in Amsterdam. Helena trouwde, 19 jaar oud, op woensdag 18 december 1912 in Amsterdam met Johannes Willem de Dood. Johannes is een zoon van Johannes de Dood en Maria Elisabeth Rottschäfer.
4 Margaretha Johanna van Arnhem, geboren op dinsdag 14 augustus 1894 in Amsterdam. Margaretha Johanna is overleden op zaterdag 18 november 1944 in Rosmalen, 50 jaar oud.
5 Cornelis Pieter van Arnhem, geboren op vrijdag 25 oktober 1895 in Amsterdam. Cornelis Pieter is overleden op zondag 20 december 1896 in Amsterdam, 1 jaar oud.
6 Dirkje Mathilde van Arnhem, geboren op vrijdag 5 februari 1897 in Amsterdam. Dirkje Mathilde is overleden op vrijdag 7 mei 1976 in Amsterdam, 79 jaar oud. Dirkje trouwde, 20 jaar oud, op donderdag 24 mei 1917 in Amsterdam met Wolf Slagter, buffetbediende, 24 jaar oud. Het huwelijk werd ontbonden op vrijdag 27 juni 1975 in Amsterdam. Wolf is geboren in 1893 in Amsterdam, zoon van Samuel Slagter en Jeannette Aronius.
7 Mathilde Maria van Arnhem, geboren op vrijdag 18 maart 1898 in Amsterdam. Mathilde Maria is overleden op donderdag 16 november 1967 in Amsterdam, 69 jaar oud. Mathilde trouwde, 20 jaar oud, op woensdag 24 juli 1918 in Amsterdam met Klaas Staats, metaalslijper, 23 jaar oud. Klaas is geboren in 1895 in Sloten, zoon van Abram Adrianus Staats en Catharina Langereis.
8 Jacoba Maria van Arnhem, geboren op zondag 20 augustus 1899 in Amsterdam. Jacoba Maria is overleden op dinsdag 23 oktober 1900 in Amsterdam, 1 jaar oud.
9 Cornelis Pieter van Arnhem, geboren op zondag 2 september 1900 in Amsterdam Volgt X-w.
10 Maria Cornelia van Arnhem, geboren op zaterdag 19 oktober 1901 in Amsterdam. Maria Cornelia is overleden op zondag 5 september 1982 in Amsterdam, 80 jaar oud. Maria trouwde, 25 jaar oud, op donderdag 23 juni 1927 in Amsterdam met Johannes Hendricus Koot, beeldhouwer, 40 jaar oud. Johannes is geboren in 1887 in Amsterdam, zoon van Coenraad Koot en Margrietha Gerarda Fonderie. Johannes is weduwnaar van Cornelia Catharina Geertruida Korving (ovl. vóór 1927).


X-w Cornelis Pieter van Arnhem is geboren op zondag 2 september 1900 in Amsterdam, zoon van Cornelis Pieter van Arnhem en Margrietha Gerarda Wiertz. Cornelis Pieter is overleden op vrijdag 10 juni 1977 in Amsterdam, 76 jaar oud. Cornelis Pieter, medische gereedschapslijper, trouwde, 23 jaar oud, op donderdag 26 juni 1924 in Amsterdam met Margaretha Cornelia Maria Bouwhuis, 22 jaar oud. Margaretha Cornelia Maria is geboren op dinsdag 25 februari 1902 in Amsterdam, dochter van Bouwhuis en Maria Harmens Keverkamp. Margaretha Cornelia Maria is overleden op dinsdag 14 februari 1989 in Bergen (NH), 86 jaar oud.

Kinderen van Cornelis Pieter en Margaretha Cornelia Maria:

1 Cornelis Pieter van Arnhem, geboren op zaterdag 29 november 1924 in Haarlem. Cornelis Pieter is overleden op maandag 24 januari 1983 in Schoorl, 58 jaar oud.
2 Hielke Anton van Arnhem, geboren op dinsdag 28 december 1926 in Haarlem. Hielke Anton is overleden op woensdag 30 december 1998 in Elst, 72 jaar oud.
3 Egbertus van Arnhem, geboren op zondag 13 oktober 1929 in Haarlem. Egbertus is overleden op vrijdag 1 februari 2002 in Utrecht, 72 jaar oud.
4 Johanna Maria van Arnhem, geboren op vrijdag 3 mei 1935 in Haarlem.
5 Maria Harmens van Arnhem, geboren op woensdag 28 september 1938 in Haarlem. Maria Harmens is overleden in 2005 in Waddinxveen, 67 jaar oud.
6 Hermanus Alexander van Arnhem, geboren op zondag 6 september 1942 in Amsterdam.


IX-v Johannes Hendrik van Arnhem is geboren op donderdag 22 juni 1865 in Alkmaar, zoon van Cornelis van Arnhem en Dirkje Koreman. Johannes is overleden op maandag 31 maart 1919 in Amsterdam, 53 jaar oud. Johannes, werkman, trouwde met [waarschijnlijk] Cornelia Johanna Mark.

Kinderen van Johannes en Cornelia:

1 Cornelia Louisa van Arnhem, geboren in 1886 in Amsterdam. Cornelia trouwde, 20 jaar oud, op donderdag 26 juli 1906 in Amsterdam met Nicolaas Adriaan Raemaekers, kleermaker, 23 jaar oud. Nicolaas is geboren in 1883 in Kralingen, zoon van Jacobus Franciscus Raemaekers en Sara Clasina Raasing.
2 Johannes Lambertus Hendricus van Arnhem, geboren in 1887 in Amsterdam. Volgt X-x.
3 Jan Johannes van Arnhem, geboren in 1891 in Amsterdam. Volgt X-y.
4 Cornelis Pieter van Arnhem, geboren in 1902 in Amsterdam. Volgt X-z.


X-x Johannes Lambertus Hendricus van Arnhem is geboren in 1887 in Amsterdam, zoon van Johannes Hendrik van Arnhem (zie IX-v) en Cornelia Johanna Mark. Johannes, werkman, trouwde, 38 jaar oud, op woensdag 16 september 1925 in Amsterdam met Maria Sophia Holthaus, 35 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johannes en Maria: erkenning bij het huwelijk: een kind. Maria is geboren in 1890 in Amsterdam, dochter van Johannes Daniël Holthaus en Maria Sophia Kuijper.


X-y Jan Johannes van Arnhem is geboren in 1891 in Amsterdam, zoon van Johannes Hendrik van Arnhem (zie IX-v) en Cornelia Johanna Mark. Jan, tramconducteur, trouwde, 32 jaar oud, op woensdag 11 april 1923 in Amsterdam met Arendina Sietkina Jonkman, 22 jaar oud. Arendina is geboren in 1901 in Winschoten, dochter van Sietse Jonkman en Geertje Scholte.


X-z Cornelis Pieter van Arnhem is geboren in 1902 in Amsterdam, zoon van Johannes Hendrik van Arnhem (zie IX-v) en Cornelia Johanna Mark. Cornelis, loodgietersknecht, trouwde, 27 jaar oud, op donderdag 10 oktober 1929 in Amsterdam met Catharina Stoel, 26 jaar oud. Catharina is geboren in 1903 in Sloten, dochter van Jan Stoel en Aaltje Pel.


IX-w Willem Hubertus van Arnhem is geboren op zondag 2 april 1871 in Alkmaar, zoon van Cornelis van Arnhem en Dirkje Koreman. Willem is overleden op zondag 27 mei 1945 in Amsterdam, 74 jaar oud. Willem trouwde met Catharina Maria van Riel.

Kinderen van Willem en Catharina:

1 Maria Dirkje Wilhelmina van Arnhem, geboren in 1894 in Amsterdam. Maria trouwde, 22 jaar oud, op woensdag 22 maart 1916 in Amsterdam met Marinus Engelbertus Linden, timmerman, 31 jaar oud. Het huwelijk werd ontbonden op maandag 28 februari 1938 in Amsterdam. Marinus is geboren in 1885 in Amsterdam, zoon van Willem Johannes Linden en Naatje Moinat. Marinus was gescheiden van Anna Maria Francisca Josephina Douffet.
2 Zwaantje van Arnhem, geboren in 1900 in Amsterdam. Zwaantje trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 20 mei 1925 in Rotterdam met Aart Bothof, 22 jaar oud. Aart is geboren in 1903 in Rotterdam, zoon van Pieter Bothof en Tijgje Kooij.

 

 

Gegenereerd met Aldfaer versie 3.3.2 op 10-11-2007 11:53

 

 


Grafische weergave
in pdf format?, Catharina
Aarnem van, Antonia
Aarts, Henrica Antoon
Agterberg, Antonius Hendrikus
Agterberg, Gerardus
Aen, Godefridus
Akker van den, Antonia
Amerongen van, Johanna
Anraad van, Huibert
Anraad (Aanraad, Onraad) van, Hendrika
Antwerpen van, Clara Rosina
Antwerpen van, Gijsbertus
Antwerpen van, Johannes
Aronius, Jeanette
Arem van, Arie
Arem van, Christina (*1851)
Arem van, Christina (*1852)
Arem van, Christina (*1853)
Arem van, Elizabeth
Arem van, Gerrigje
Arem van, Gijsje
Arem van, Grerda
Arem van, Hendrik Bartholomeus
Arem van, Johanna (*1867)
Arem van, Johanna (*1899)
Arem van, Margaretha
Arem van, Maria
Arem van, Miechiel
Arem van, NN
Arem van, Paulina
Arem van, Paulina Maria
Arem van, Paulus
Arem van, Wilhelmina Arnolda
Arem van, Wilhelmus (*1849)
Arem van, Wilhelmus (*1892)
Arnhem van, Aartje
Arnhem van, Abraham (*1845)
Arnhem van, Abraham (*1881)
Arnhem van, Abraham (*1886)
Arnhem van, Abraham (*1895)
Arnhem van, Abraham Marinus
Arnhem van, Adriana (*1842)
Arnhem van, Adriana (*1869)
Arnhem van, Adriana Maria
Arnhem van, Adriana Maria (*1918)
Arnhem van, Adrianis
Arnhem van, Albertus Wilhelmus
Arnhem van, Aldegundis Margarita
Arnhem van, Alida (*1851)
Arnhem van, Alida (*1880)
Arnhem van, Alida Josephina
Arnhem van, André
Arnhem van, Angela Josepha
Arnhem van, Anna
Arnhem van, Anna Maria
Arnhem van, Annie
Arnhem van, Anthonius Jacobus
Arnhem van, Anthonius Jacobus Wilhelmus
Arnhem van, Antonia
Arnhem van, Antonie
Arnhem van, Antonius
Arnhem van, Antonius Cornelis Maria
Arnhem van, Antonius Gradus
Arnhem van, Antonius Jacobus
Arnhem van, Antonius Marinus
Arnhem van, Apolonia
Arnhem van, Appolonia Cecilia Agnes
Arnhem van, Arnolda
Arnhem van, Bartholomeus
Arnhem van, Bernardina (*1787)
Arnhem van, Bernardina (*1814)
Arnhem van, Bernardus Franciscus
Arnhem van, Catharina
Arnhem van, Catharina (~1628)
Arnhem van, Catharina (*1854)
Arnhem van, Catharina Cornelia
Arnhem van, Catharina Maria
Arnhem van, Catharina Petronella
Arnhem van, Catharina Pieternella
Arnhem van, Catharina Wilhelma
Arnhem van, Christina
Arnhem van, Christina Johanna
Arnhem van, Christoffel Cornelius Joseph
Arnhem van, Clasina
Arnhem van, Clementin
Arnhem van, Cornelia
Arnhem van, Cornelia (*1876)
Arnhem van, Cornelia Catharina
Arnhem van, Cornelia Dirkje
Arnhem van, Cornelia Helena
Arnhem van, Cornelia Jacoba
Arnhem van, Cornelia Louisa
Arnhem van, Cornelia Sandrina Maria
Arnhem van, Cornelis (*1811)
Arnhem van, Cornelis (*1823)
Arnhem van, Cornelis (*1828)
Arnhem van, Cornelis (*1886)
Arnhem van, Cornelis Anthonius
Arnhem van, Cornelis Pieter (*1862)
Arnhem van, Cornelis Pieter (*1895)
Arnhem van, Cornelis Pieter (*1900)
Arnhem van, Cornelis Pieter (*1902)
Arnhem van, Cornelis Pieter (*1924)
Arnhem van, Dennis
Arnhem van, Dientje (*1838)
Arnhem van, Dientje (*1880)
Arnhem van, Dirk
Arnhem van, Dirkje Mathilde
Arnhem van, Egbertus
Arnhem van, Elisabeth (*1837)
Arnhem van, Elisabeth (*1844)
Arnhem van, Elisabeth (*1852)
Arnhem van, Elisabeth (*1884)
Arnhem van, Elisabeth Antonia
Arnhem van, Elisabeth Jacoba Josepha
Arnhem van, Emilius Louis Maria
Arnhem van, Franciscus
Arnhem van, Franciscus Johannes
Arnhem van, Franciscus Pieter
Arnhem van, Geertrui Elisabeth Maria
Arnhem van, Geertruida
Arnhem van, Geertruida Johanna
Arnhem van, Geertruida Maria
Arnhem van, Gerarda (*1623)
Arnhem van, Gerarda (~±1658)
Arnhem van, Gerarda (~1721)
Arnhem van, Gerarda (*1813)
Arnhem van, Gerarda (*1819)
Arnhem van, Gerarda (*1821)
Arnhem van, Gerarda (*1833)
Arnhem van, Gerarda (*1890)
Arnhem van, Gerarda (*1919)
Arnhem van, Gerarda Antonia
Arnhem van, Gerarda Elisabeth Maria
Arnhem van, Gerarda Maria
Arnhem van, Gerarda Theresia Joziena
Arnhem van, Gerardus (~1655)
Arnhem van, Gerardus (~1699)
Arnhem van, Gerardus Cornelis
Arnhem van, Gerardus Wilhelmus
Arnhem van, Gerrit
Arnhem van, Gerrit (*1914)
Arnhem van, Gerrit Adrianus (Elizabert)
Arnhem van, Gerritje
Arnhem van, Gijsbert (*1841)
Arnhem van, Gijsbert (*1866)
Arnhem van, Gijsbert Antonius
Arnhem van, Gijsbert Johannes
Arnhem van, Gijsbertha
Arnhem van, Gijsberta Maria
Arnhem van, Gijsbertus (*1786)
Arnhem van, Gijsbertus (*1818)
Arnhem van, Gijsbertus (*1862)
Arnhem van, Godefrida
Arnhem van, Godefridus
Arnhem van, Godefridus (~1657)
Arnhem van, Godefridus Gosuinius
Arnhem van, Grada
Arnhem van, Guilielmus
Arnhem van, Helena (*1827)
Arnhem van, Helena (*1906)
Arnhem van, Helena (*1915)
Arnhem van, Helena Gerarda
Arnhem van, Helena Hendrica
Arnhem van, Helena Hendrika (*1856)
Arnhem van, Helena Hendrika (*1896)
Arnhem van, Helena Hendrika (*1906)
Arnhem van, Helena Joanna
Arnhem van, Hendrica
Arnhem van, Hendricus (*1822)
Arnhem van, Hendricus (*1835)
Arnhem van, Hendricus (*1838)
Arnhem van, Hendricus Petrus
Arnhem van, Hendrik (*1851)
Arnhem van, Hendrik (*1856)
Arnhem van, Hendrik (*1856)
Arnhem van, Hendrika (*1842)
Arnhem van, Hendrika (*1889)
Arnhem van, Hendrika Catharina
Arnhem van, Hendrika Gerarda
Arnhem van, Hendrika Josephina
Arnhem van, Hendrika Maria
Arnhem van, Hendrika Petronella Maria
Arnhem van, Hendrikus (*1835)
Arnhem van, Hendrikus (*1846)
Arnhem van, Hendrikus (*1854)
Arnhem van, Hendrikus (*1855)
Arnhem van, Hendrikus (*1886)
Arnhem van, Hendrikus (*1925)
Arnhem van, Hendrina (*1859)
Arnhem van, Hendrina (*1869)
Arnhem van, Hermandina
Arnhem van, Hermanus Alexander
Arnhem van, Hielke Anton
Arnhem van, Huibertus
Arnhem van, Jaantje
Arnhem van, Janna Willemina Maria
Arnhem van, Jacoba Helena (*1884)
Arnhem van, Jacoba Helena (*1888)
Arnhem van, Jacoba Maria
Arnhem van, Jacoba Theodora
Arnhem van, Jacobus Cornelis
Arnhem van, Jacobus Leonardus
Arnhem van, Jacobus Theodorus (*1844)
Arnhem van, Jacobus Theodorus (*1875)
Arnhem van, Jacobus Theodorus (*1875)
Arnhem van, Jacobus Theodorus (*1911)
Arnhem van, Jacobus Theodorus Wilhelmus
Arnhem van, Jaimy
Arnhem van, Jan (*1830)
Arnhem van, Jan (*1878)
Arnhem van, Jan (*1900)
Arnhem van, Jan Johannes
Arnhem van, Jan Willem (*1895)
Arnhem van, Jan Willem (*1896)
Arnhem van, Janna
Arnhem van, Jill
Arnhem van, Joanna Catharina
Arnhem van, Joanna Lambertha
Arnhem van, Joannes
Arnhem van, Johan Baptista
Arnhem van, Johanna
Arnhem van, Johanna (~>1761)
Arnhem van, Johanna (*1813)
Arnhem van, Johanna (*1849)
Arnhem van, Johanna (*1854)
Arnhem van, Johanna (*1858)
Arnhem van, Johanna (*1864)
Arnhem van, Johanna (*1871)
Arnhem van, Johanna (*1877)
Arnhem van, Johanna (*1878)
Arnhem van, Johanna (*1879)
Arnhem van, Johanna (*1884)
Arnhem van, Johanna (*1916)
Arnhem van, Johanna Adriana
Arnhem van, Johanna Catharina (*±1690)
Arnhem van, Johanna Catharina (~1720)
Arnhem van, Johanna Catharina (*1857)
Arnhem van, Johanna Catharina (*1862)
Arnhem van, Johanna Cornelia
Arnhem van, Johanna Elisabeth
Arnhem van, Johanna Geertruida
Arnhem van, Johanna Maria (~1660)
Arnhem van, Johanna Maria (*1922)
Arnhem van, Johanna Maria (*1926)
Arnhem van, Johanna Maria (*1935)
Arnhem van, Johanna Maria Antonia
Arnhem van, Johanna Peternella
Arnhem van, Johanna Sophia
Arnhem van, Johannes (*1826)
Arnhem van, Johannes (*1827)
Arnhem van, Johannes (*1830)
Arnhem van, Johannes (*1848)
Arnhem van, Johannes (*1848)
Arnhem van, Johannes (*1853)
Arnhem van, Johannes (*1869)
Arnhem van, Johannes (*1870)
Arnhem van, Johannes (*1887)
Arnhem van, Johannes (*1889)
Arnhem van, Johannes (*1893)
Arnhem van, Johannes (*1907)
Arnhem van, Johannes (*1925)
Arnhem van, Johannes (*1925)
Arnhem van, Johannes (Jan) (*1855)
Arnhem van, Johannes Jan (*1920)
Arnhem van, Johannes (Jan, Joannes) Godefridus (*1750)
Arnhem van, Johannes Adrianus
Arnhem van, Johannes Cornelis
Arnhem van, Johannes Franciscus
Arnhem van, Johannes Hendrik
Arnhem van, Johannes Hendrikus Jacobus
Arnhem van, Johannes Jacobus
Arnhem van, Johannes Lambertus Hendricus
Arnhem van, Johannes Marinus
Arnhem van, Johanna Marinus (*1923)
Arnhem van, Johannes Petrus
Arnhem van, Johannes Theodorus
Arnhem van, Johannes Wilhelmus Maria
Arnhem van, Johannis
Arnhem van, Joséphine B.
Arnhem van, Kane
Arnhem van, Karel Hubertus
Arnhem van, Leendert (*1885)
Arnhem van, Leendert (Leonard) (*1884)
Arnhem van, Leonardus
Arnhem van, Louise Maria Gerarda
Arnhem van, Maaike
Arnhem van, Magdalena Cornelia Maria
Arnhem van, Magdalena Francisca Maria
Arnhem van, Manon/A>
Arnhem van, Margaretha (*1887)
Arnhem van, Margaretha (*1889)
Arnhem van, Margaretha Johanna
Arnhem van, Margrietha Gerarda
Arnhem van, Maria (*1791)
Arnhem van, Maria (*1792)
Arnhem van, Maria (*1795)
Arnhem van, Maria (*1824)
Arnhem van, Maria (*1825)
Arnhem van, Maria (*1846)
Arnhem van, Maria (*1851)
Arnhem van, Maria (*1910)
Arnhem van, Maria (*1930)
Arnhem van, Maria Antonia
Arnhem van, Maria Clasina
Arnhem van, Maria Cornelia (~1695)
Arnhem van, Maria Cornelia (*1901)
Arnhem van, Maria Dirkje
Arnhem van, Maria Dirkje Wilhelmina
Arnhem van, Maria Gijsberta
Arnhem van, Maria Harmens
Arnhem van, Maria Helena
Arnhem van, Maria Helena (~1715)
Arnhem van, Maria Hendrika
Arnhem van, Maria Johanna
Arnhem van, Maria Theresia B.
Arnhem van, Maria Willemina Fransina
Arnhem van, Marinus Jacobus (*1876)
Arnhem van, Marinus Jacobus (*1920)
Arnhem van, Marinus Jacobus Wilhelmus
Arnhem van, Mathilde Maria
Arnhem van, Matijs
Arnhem van, Mechtildis (Megteld)
Arnhem van, Michiel Gijsbertus
Arnhem van, Mietje
Arnhem van, Mike
Arnhem van, NN (*1857)
Arnhem van, NN (*1876)
Arnhem van, NN (*1899)
Arnhem van, NN (*1902)
Arnhem van, NN (*1909)
Arnhem van, NN (*1914)
Arnhem van, NN (*1944)
Arnhem van, Otto (*1779)
Arnhem van, Otto (*1790)
Arnhem van, Otto (*1843)
Arnhem van, Otto (*1846)
Arnhem van, Otto (*1882)
Arnhem van, Peronella Joanna
Arnhem van, Peter (*1784)
Arnhem van, Peter (Pieter) (*1784)
Arnhem van, Peternella
Arnhem van, Petronella Anna
Arnhem van, Petronella Hendrika Maria
Arnhem van, Petrus
Arnhem van, Petrus Jacobus
Arnhem van, Petrus Joannes
Arnhem van, Pieter (*1829)
Arnhem van, Pieter (*1830)
Arnhem van, Pieter (*1853)
Arnhem van, Pieter (*1884)
Arnhem van, Pieter (*1885)
Arnhem van, Pieter (Petrus) (*1793)
Arnhem van, Pieternella (*1819)
Arnhem van, Pieternella (*1839)
Arnhem van, Robby
Arnhem van, Robin
Arnhem van, Roelof (*1888)
Arnhem van, Roelof (*1892)
Arnhem van, Roelof (*1894)
Arnhem van, Roelof (*1904)
Arnhem van, Roelof (*1906)
Arnhem van, Sandrina (*1853)
Arnhem van, Sandrina (*1855)
Arnhem van, Sandrina Hendrika Adriana
Arnhem van, Sebastianus
Arnhem van, Sibilla Theresia
Arnhem van, Sijbilla
Arnhem van, Theodora
Arnhem van, Theodora
Arnhem van, Theodorus
Arnhem van, Theodorus Johannes
Arnhem van, Theodorus Marinus
Arnhem van, Theodorus Wilhelmus
Arnhem van, Theresia Jozefina
Arnhem van, Toontje Wilhelmina
Arnhem van, Truitje
Arnhem van, Wilhelm Antonius
Arnhem van, Wilhelmina (*1760)
Arnhem van, Wilhelmina (*1844)
Arnhem van, Wilhelmina (*1869)
Arnhem van, Wilhelmina (*1872)
Arnhem van, Wilhelmina (*1882)
Arnhem van, Wilhelmina (Willemijntje) (*1801)
Arnhem van, Wilhelmina Huberta
Arnhem van, Wilhelmina Sibella
Arnhem van, Wilhelmus (*1857)
Arnhem van, Wilhelmus (*1859)
Arnhem van, Wilhelmus (*1880)
Arnhem van, Wilhelmus Gerardus (*1876)
Arnhem van, Wilhelmus Gerardus (*1914)
Arnhem van, Wilhelmus Ignatius
Arnhem van, Wilhelmus Jacobus (*1872)
Arnhem van, Wilhelmus Jacobus (*1897)
Arnhem van, Wilhelmus Jacobus (*1900)
Arnhem van, Wilhelmus Marinus (*1877)
Arnhem van, Wilhelmus Marinus (*1904)
Arnhem van, Wilhelmus Martinus
Arnhem van, Willem (*1809)
Arnhem van, Willem (*1809)
Arnhem van, Willem (*1810)
Arnhem van, Willem (*1814)
Arnhem van, Willem (*1817)
Arnhem van, Willem (*1818)
Arnhem van, Willem (*1819)
Arnhem van, Willem (*1822)
Arnhem van, Willem (*1833)
Arnhem van, Willem (*1840)
Arnhem van, Willem (*1843)
Arnhem van, Willem (*1844)
Arnhem van, Willem (*1862)
Arnhem van, Willem (*1874)
Arnhem van, Willem (*1875)
Arnhem van, Willem (*1881)
Arnhem van, Willem (*1882)
Arnhem van, Willem (*1916)
Arnhem van, Willem (*1929)
Arnhem van, Willem Hubertus
Arnhem van, Willem Leonardus (*1880)
Arnhem van, Willem Leonardus (*1923)
Arnhem van, Willemina (*1822)
Arnhem van, Willemina (*1868)
Arnhem van, Willemina (*1872)
Arnhem van, Willemina Gijsberta
Arnhem van, Wilhelmina Cornelia
Arnhem van, Wilhelmus Daniel Martinus
Arnhem van, Wouter
Arnhem van, Zwaantje
Arnhem (A(a)rem) van, Wilhelmus (Willem)
Arnhem (Aar(n)em) van, Johannes (Joannes)
Arnhem (Aarem) van, Johanna
Arnhem (Aarnem) van, Antonia
Arnhem (Aarnem) van, Dientje
Arnhem (Aarnem, Arem) van, Wilhelmina (Mijntje)
Arnhem (Aarnhem, Arem) van, Elisabeth
Arnhem (Aarnhem, Arem) van, Hendrik (Hendrikus)
Arnhem (Aarnhem, Arem) van, Margaretha
Arnhem (Aernhem) van, Wilhelmus Ignatius (Willem)
Arnhem (Arem) van, Cornelis
Arnhem (Arem) van, Elisabeth
Arnhem (Arem) van, Gerrit
Arnhem (Arem) van, Gijsbert (*1812)
Arnhem (Arem) van, Gijsbert (*1815>)
Arnhem (Arem) van, Gijsbert (*1832)
Arnhem (Arem) van, Gijsbertus
Arnhem (Arem) van, Godefridus (Goijart)
Arnhem (Arem) van, Guilielmus Gerardus
Arnhem (Arem) van, Guilielmus Ignatius Godefridusz
Arnhem (Arem) van, Helena
Arnhem (Arem) van, Hendrik
Arnhem (Arem) van, Hendrika (*1858)
Arnhem (Arem) van, Hendrika (*1866)
Arnhem (Arem) van, Jan (Johannes) (*1834)
Arnhem (Arem) van, Johannes (*1873)
Arnhem (Arem) van, Lambertus
Arnhem (Arem) van, Maria Helena
Arnhem (Arem) van, Wilhelmus Dominicus
Arnhem (Arem) van, Willem (*1837)
Arnhem (Arem) van, Willem (*1861)
Arnhem (Arem) van, Willem (*1875)
Arnhem (Arem) van, Willemina
Arnhem (Arem, Arum) van, Willem (*1815)
Arnhem (Arum) van, Willem (*1859)
Arum van, Arnolda
Arum van, Hendrik
Arum van, Johanna (*1898)
Arum van, Johanna (*1902)
Arum van, Margrietha
Arum van, Maria
Arum van, Paulina
Arum van, Paulus (*1891)
Arum van, Paulus (*1896)
Arum van, Wilhelmina (*1881)
Arum van, Wilhelmina (*1884)
Arum van, Wilhelmina (*1887)
Arum van, Willem

Baaijen van, Jilles
Baaijen van, Johannes Hendrikus
Baaren van, Gerrit
Baaren van, Gerrit
Baars, Johannes
Balvers, Gijsbert
Balvers van, Johanna
Balvers, Maria Clasina
Barwijk, Henrie
Beckkers, Hendrik Godefridus
Beckkers (Bakkers), Theodora (Dora)
Beek van, Antonius
Beek van, Cornelia
Beek van, Helena
Beek van, Maarten
Bennekom, Henk
Bennekom van, Jacob
Bennekom van, Jacobus
Bennekom van, Wilhelmus
Bennik,Jan
Bennik, Zija Alucia
Berg van den, Antonie
Berg van den, Hendrik Jan
Berg van den, Jannigje
Berg van den, Lien
Berg van den, Maria
Berkel van, Francisca
Besten den, Elisabeth
Bijleveld, Antonia
Bijleveld, Arie
Bijleveld, Hendrikus
Bijleveld, Wilhelmus
Blaijel van, Godefridus (Goijart)
Blaijel van, Hendrik
Blaijel van, Metje
Blaijel van, Petronella
Bloemscheer, Cornelia
Blokland van, Elisabeth Maria
Boereboom, Jansje
Boers, Adrianus Antonie
Boers, Mechteline Wilhelmina C.
Boksteijn (Boksteyn), Geertruida Johanna
Boksteyn, Simon Johannes
Bongers, Johanna
Boog van den, Gerarda
Bos, Jannigje
Bos van den, Matje
Bothof, Aart
Bothof, Pieter
Bouwhuis,
Bouwhuis, Margaretha Cornelia Maria
Bouwman, Adrianus
Bouwman, Alijda Maria
Bouwman, Andrina
Bouwman, Johannes
Bouwman, Johannes
Bouwman, Willem
Brakel van, Fina Hendrijnna
Bree de, Willemijntje
Breukelen van, Hendrik
Breukelen van, Hermanus
Breukelen van, Maria
Brouwer, Jan
Brouwer, Joannes
Brouwers, Dina
Bruyninck, Catharina Johanna
Burgers, Hendrikus
Burgers, Jacobus

Camu, Cornelia Adriana
Coetsier, Joosje
Collé, Johannes
Collé, Nicolaas
Copier, Arnoldus Gregorius
Copier, Arnoldus Gregorius
Copier, Johanna
Copier, Theodorus
Cornelis, Anna Maria Catharina

Daalhuijzen, Ermpje
Daalhuijzen, Gerrit
Dam van, Maria
Deckers, Henricus
Delden van, Cornelia
Denis, Catharina Walter
Dijk van, Agatha (Aagje)
Dijk van, Arie
Dijk van, Mijntje
Dillen van, Jacobus
Dillen van, Johanna Catharina
Dillen van, Magdalena Cornelia Maria
Donga, Hendrik
Donga, Hendrik
Donk van der, Joziena Aartje
Dood de, Johannes
Dood de, Johannes Willem
Doorn van, Anna
Doorn van, Anna Maria
Doorn van, Willem
Dord van, Maria
Douffet, Anna Maria Francisca Josephina
Driessen, Geertuij
Dubbers, Annigje
Dubbers, Anthonie
Dubbers, Pieter

Eijsackers, Johannes Antonie
Eijsackers (IJsakkers), Joanna Catharina
Ekelschot, Margaretha
Engelen van, Maria
Erne van, Sara

Flumans, Geertruida Johanna
Fonderie, Margrietha Gerarda
Freijt, Walterus

Galen van, Geertrui
Gast, Gertrudis
Gemert van, Antonia
Gemert van, Guilielmus
Geurts, Francis
Geurts, Johannes Franciscus
Gisteren van, Hendrika
Goes, Cornelia
Goes, Cornelis
Goes, Cornelis
Goes, Gorzelia
Goes, Hendrica
Goes, Hendrina
Goor van, Maria Catharina
Goumans, Goswindus
Graaf de, Cornelis
Gravel, Margrietha
Griend van der, Gerharda Maria
Griend van der, Wouter
Griesen, Helena
Grinsven (Greffen) van, Helena
Groenendall van, Margaritha
Gun van der, Cornelia
Gun van der, Maria

Haarlem van, Christina
Hack, Jacobus
Haeck, Jacobus
Hael van, Roulandus
Haeren van, Ludovicus Antonius
Haese (Haze, Hase) de, Aldegundis
Haese (Haze, Hase), Cornelia
Haften van, Hendrika Maria
Hagedoorn, Christoffel
Hagedoorn, Johanna Frederika
Hal van, Johannes
Ham van den, Gijsje
Ham van den, Hermandus
Hase de, Aldegunda
Hattum van, Cindy
Hazendonk, Geertje
Heenen, Nicolaas
Hees van, Hendrikus
Hees van, Johannes
Heide ter, Franciscus
Heide ter, Sophia Elizabeth
Heijden van der, Nicolaus
Heijmink, Hendricus Adrianus Wilhelmus
Heijmink, Joannes
Helwes, Ernst Casper Petrus
Helwes, Franz Ernst
Hendriks, Elisabeth
Hendriks, Roelof
Hensbergen van, Antonius Philippus
Hensbergen van, Cornelis Gerardus
Hermsen, Hendrik
Hermsen, Martinus
Hese, Johannes Gerrit
Hese, Toontje Wilhelmina
Heuvel van de, Gerrit (Gerardus)
Hij de, Jacob
Hij de, Johannes Jacobus
Hoeff van der, Hendrik
Hoeff van der, Wilhelmina
Hoek van den, Cristina
Hoeve van der, Johannes
Hoffman, Johanna Sophia
Hogewaarde van, Johanna
Holthaus, Johannes Daniel
Holthaus, Maria Sophia
Hoogboom, Cornelis Willem Antonius
Hoogboom, Willem Gerrit
Hoogwaarden van, Maria
Hoos, Adrianus
Hougee, Hendrika
Hougee, Matthijs
Huibertze, Gerarda
Huiden, Johanna
Huijden, Anna Maria
Huijgermans, Catharina
Huijgermans van, Gerardus
Huijgermans, Gerardus
Huijgermans, Gerardus Franciscus
Huijgermans van, Johanna Elisabeth
Huijgermans, Josephus
Huijgermans, Josephus Dominicus
Hussen van, Maria


IJsakker, Antonie
IJsakker, Theodorus Antonie

Jansen, Machiel
Jansen, Wouter
Jansen (Janssen), Gerardus (Gerrit)
Jelles, Johanna Petronella Cornelia
Jelles, Jan
Jong de, Cornelis
Jong de, Cornelis
Jong de, Maaike
Jongerius, Johannes Michiel
Jongerius, Machiel
Jonkman, Arendina Sietkina
Jonkman, Sietse

Kampen van, Wilhelmina
Karsbergen van, Elisabeth
Karsbergen van, Hentje
Keijzer, Anna Maria
Kessel van, Antonie
Kessel van, Willem
Kesteren van, Geertruida
Kesteren van, Hendrica Catharina
Kesteren van, Maria Catharina
Kesteren van, Willem
Ketelaar van, Hendrikske
Keverkamp, Maria Harmens
Klarenbeek, Hendrik
Klarenbeek, Jacobus
Kloek, Hendrieka
Kolsteeg, Elisabeth Johanna
Kooij, Tijgje
Kool, Adriana Margaretha Wollijndo
Koolen, Gijsbert G.
Koot, Coenraad
Koot, Johannes Hendricus
Koppers, Helena Clasina Johanna
Koreman, Antonie
Koreman, Dirkje
Korving, Cornelia Catharina Geertruida
Kouwen van, Annigje
Kouwen van, Hendrik
Kraaikamp, Cunera
Kraats van der, Hendrik
Kraats van der, Hendrika
Krak, Elisabeth
Kruif de, Hermanus
Kruif de, Johannes
Kuijer (Kuiper, Kuger) de, Maria
Kuijper, Maria Sophia

Lambo, Willem
Lambo(o) (Langboom), Elisabeth
Lamboo, Johanna Jacoba
Lamboo, Johannes
Lammers, Bernadrus Hermanus
Lancee, Johanna
Langereis, Catharina
Leden van der, Andries
Leden van der, Arie
Leeuw de, Aldegundis
Leeuw de, Annigje
Lemmers, Maria
Leur, Hendrina Mijntje
Lieshout van, Hendricus
Lieshout van, Jacobus
Ligtenberg, Gijsberta
Linden, Marinus Engelbertus
Linden, Willem Johannes
Linden van der, Cornelius Michael
Linden van der, Dirk
Linden van der, Elizabeth
Linden van der, Geertruida
Linden van der, Gerrit
Linden van der, Johannes
Linden van der, Joost
Linden van der, Lammert
Linden van der, Willem
Linden van der, Willem
Linden van der, Willemijntje (Willemina)
Lisman, Anthonius Cornelis
Lisman, Theodorus Anthonius
Lith van, Cornelia
Lith van, Jan
Lorijn, Adriana Antonia

Maarschalkerweerd van, Cornelis
Maarschalkerweerd van, Gerardus Hendrikus
Mark, Cornelia Johanna
Markx, Gerritje
Marquenie, Eugenie Carolina
Marquenie, Franciscus
Maton, Aaltje
Matten, Aaltje
Meijden van der, Catharina Willemina
Meijer, Hendrik Jan
Meijer, Johannes
Mekking, Hermina
Merton, Maria
Middelwaart, Jacomina Adriana
Mildert van, Johanna Maria
Mispel van der, Johannes
Mispel van der, Maria
Mispel van der, Paulus
Mispel van der, Petronella
Mispel van der, Wilhelmina
Moinat, Naatje
Molen, Josepha
Montfoort van, Jan
Montfoort van, Maria
Mulder(s) (Muller), Christina (Berendina, Bardina, Dina)
Mulders, Adrianus Jacobus
Munster van, Arnoldus
Munster van, Johannes
Munster van, Leonardus
Munster van, Leonardus
Murk, Jacobus
Murk, Paulus

Nass, Cornelis Wilhelmus
Nass, Wilhelmus Josephus Albertus
Nimwegen van, Johannes Hendrik
Nimwegen van, Johannes Hendrik

Offeren van, Maria Clasina
Oppen van, M.A.
Os van, Gijsbertje
Ouburg, NN

Peek, Dirk
Peek, Cornelis Adrianus
Peek, Jacomina
Peek, Joanna Cornelia Maria
Peek, Johanna
Peek, Johannes
Peek, Johannes (*1909)
Peek, Johannes
Peeters, Cornelia Catharina Antonia
Pel, Aaltje
Pelt, Henricus
Pepermans, Johanna Maria
Piek, Cornelia
Piggelen van, Willem
Piggelen van, Willem
Pijnappel van, Emmerentia
Pijnappel, Joannes
Pikker, Franciscus Aloysius
Polfliet, Anna Maria
Pot, Sophia
Pothuisen, Maria
Pouw, Antonia
Pouw, Theodora
Proost, Johannes Nicolaas

Raaij van, Hendrica Catharina
Raasing, Sara Clasina
Raemaekers, Jacobus Franciscus
Raemaekers, Nicolaas Adriaan
Regter, Hubertus
Regter, Marinus Hendrikus
Reuver de, Helena
Ridder de, Anthonij
Ridder de, Johanna
Ridder de, Margaretha (Margrietta)
Riel van, Catharina Maria
Rietveld, Fransisca Johanna
Rietveld, Huberta Francisca
Rietveld, Magdalena
Rijk de, Johanna Antonia
Roestenburg, Martinus Cornelis
Rogge, Johanna
Rooijen van, Johanna Margaretha
Rooijen van, Lena Johanna
Rooijen van, Pieter Cornelis
Rosmalen van, Lambertus
Rosmalen van, Mechtildis
Rosmalen van, Mechtildis
Rossum van, Johanna Maria
Rossum van, Krijn
Rottschäfer, Maria Elisabeth
Rutten, Petronella

Saal, Engeltje
Sanderse, Henricus
Sanderse, Johannes Franciscus
Santen van, Nicolaes
Sas, Johanna
Schaik van, Antoon Gerardus
Schaik van, Gijsberta Antonia
Schevers, Maria Francisca
Schevers, Theodorus Lambertus
Schoonhoven, Franciscus
Schoonhoven, Leonardus Franciscus
Scholte, Geertje
Sielhorst, Johanna Maria
Simia, Kevan
Slagter, Samuel
Slagter, Wolf
Smits, Dingena (Digna)
Smits, Otthonus (Otto)
Smits, Otto
Snoek, Maria
Soest van, Elisabeth
Soest van, Gijsbertus
Spaan, Arie Adrianus
Spaan, Maria Louisa
Spies, Johannes Coenraad
Spies, Johannes Coenraad
Spies, Susanna
Sprong, Dirk
Sprong, Theodorus
Sprong, Willem
Sprong (Spronk), Geertruida
Staats, Abram Adrianus
Staats, Klaas
Staijbos, Catharina
Stappershoef, Maria
Steenbrink, Petrus
Sterkenborg van, Gijsbert
Sterkenborg van, Johanna
Sterkenburg van, Alexandrina Catharina
Sterkenburg van, Elisabeth
Sterkenburg, Gerrigje
Sterkenburg van, Gijsbert
Sterkenburg van, Johanna
Sterkenburg van, Johanna
Sterkenburg, Johannes
Sterkenburg van, Johannes
Stigters, Gijsbertje
Stigters, Hendrik
Stigters, Johanna
Stigters, Maria
Stigters, Maria
Stigters (Slegters), Cornelia
Stoel, Catharina
Stoel, Jan
Straaten van, Hermanus Cornelis
Straaten van, Johannis Jacobus
Strates, Emma Rosalia
Struk, Alida Catharina
Struijf, Anna Catharina

Tabak, Thomas
Thomas, Anthonius
Thomas, Elizabeth
Thomas, Guilielmus
Thomas, Hendrik
Tier van der, Dirk
Tier van der, Pieternella
Tol van der, Hendrik
Tol van der, Jacobus
Toonen, Cornelia
Toonen, Hannus
Treesbagh, Anna Maria
Tukker, Jannigje
Tukker, Theodora Cornelia

Veer van der, Evert
Veer van der, Jacobus
Velden van der, Maria
Veldt, Gerardus
Veldt, Gijsbertus
Veldt, Joannes
Velthuizen van, Alijda
Velthuizen van, Arie
Ven van der, Lena
Venne van der, Maria
Verbraeck, Willemina
Verburg, Mijnje
Vereijt, Joannes
Vereijt, Martina
Verheijde, Elisabeth
Verhoef, Claasje
Verhoef, Cornelia
Vermeulen, Apolonia
Vermeulen, Johanna (Anna)
Vermeulen, Mathijs
Vermeulen, Willem
Vermeulen (Vermuilen), Johanna (Janna)
Versteeg, Johanna
Versteeg, Willem
Verweij, Cornelis
Verweij, Cornelis
Verweij, Geertrui
Verweij, Hendrika
Vis, Antonia
Vis, Leonardus
Vis, Maria
Vleugel, Laurens
Vleugel, Laurina Maria
Vliet van der, Hermanus Theodorus
Vliet van der, Johannes Petrus
Vonk, Maria
Vos, Anna
Vries de, Boukien

Waal de, Gerarda
Wammes, Antje
Wammes, Gesina (Francina)
Wammes, Jacobus
Wammes, Maria
Weelij van, Elisabeth
Weijde van der, Cornelis
Weijde van der, Zwaantje Jacoba
Wel van, Derk
Wel van, Gerrit
Wel van, IJke Cornelisse
Wel van, Maria
Werdler, Carel Fredrik
Werdler, Geertruida
Werkhoven, Catharina
Werkhoven, Pieter
Westholter, Gijsbert
Westholter, Kasper
Wetering van de, Antonetta Cecilia
Wezel (Wesel, Welij) van, Petronella
Wiel van, Metje Gelinse
Wiertz, Leonardus
Wiertz, Margrietha Gerarda
Wijngaarden van, Antonia
Wijngaarden van, Petertje
Wildberg, Abraham
Wildberg, Sibilla
Wilhelmus, Thomius
Willems, Gerarda Antonia
Willems, Petrus
Wilms, Elizabeth F.M.G.
Wilson, Johanna Wilhelina
Winsen van, Anna
Witkamp, Antonius
Witkamp, Nicolaas

Zijl van, Gerrit
Zijl van, Johanna Bregitta
Zuilen van, Geertruida
Zutphen van, Hendricus
Zutphen van, Wilhelmina
Zwambach, Arie
Zwambach, Matthijs
Zwerts, Nicolasina Gerdina
Zwerts, Peter Wouterus
Zwirs, Bernardus
Zwirs, Johanna
Zwol van, Francina

  

 

Home  l familietakken: l  Adel (Ferwerda) l Adel (Herckenrode) l Angerlo l Arnhem-VS l Den Bosch l Didam l Laren l Maurik l Maurik Stamreeks l Nieuwcoop l Nijmegen l Rheden l Rotterdam l Fragmenten l

© 2007 Pim van Arnhem Online. All rights reserved.   Design by: www.rickyswebtemplates.com